Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

HIFK:lle arvokkaat pisteet! – Helsingissä tunteet kuohuivat melkoisesti

HIFK:n pelaajat juhlii voittoa.
AOP

Liigassa pelattiin torstaina täysi ottelukierros. Helsingissä pelattiin äärimmäisen viihdyttävä jääkiekko-ottelu HIFK:n ja Tampereen Ilveksen välillä. Ottelussa vaadittiin täydet 65 minuuttia peliaikaa ja voittolaukauskilpailun ottelun voittajan selvittämiseksi. Lopulta kotijoukkue pääsi juhlimaan voittoa.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK onnistui kahmimaan kaksi pistettä lisää laariinsa torstain Liiga-kierrokselta. HIFK kaatoi Tampereen Ilveksen kotiyleisönsä edessä 4-3 -lukemin voittolaukauskilpailuun edenneessä ottelussa. HIFK:n sankariksi nousi kahdesti rangaistuslaukauksessa onnistunut Julius Nättinen. Ilvekseltä voittolaukauskilpailussa onnistui vain tähtipuolustaja Les Lancaster ensimmäisenä yrittäjänä.

Ottelussa jaettiin rangaistusminuutteja yhteensä 60. Ottelun toisessa erässä muun muassa Ilveksen apuvalmentaja Raimo Helminen ajettiin suihkuun.

Todella vauhdikkaan ja fyysisen varsinaisen peliajan aikana kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Nättinen, Otso Rantakari ja Roni Hirvonen. Nättinen iski ottelussa yhteensä tehot 1+2. Ilvekseltä maalinteossa onnistuivat Santeri Virtanen, Joona Ikonen ja Tommi Tikka. Lancaster sai syöttöpisteen jokaiseen joukkueensa osumaan. Henrik Haapala vietti kahden syöttöpisteen iltaa. HIFK:n maalilla voiton torjui Roope Taponen ottamalla yhteensä 18 torjuntaa. Ilveksen maalilla Marek Langhamer torjui yhteensä 37 laukausta.

Voittonsa myötä HIFK nousi sarjassa 12. sijalle ja on kerännyt 34 otteluun 45 pistettä. Ilves säilytti paikkansa kärkinelikossa. Ilveksellä on koossa 64 pistettä 35 pelatun ottelun jälkeen. Liigan kärjessä Rauman Lukko on omilla luvuillaan. Lukolla on kasassa 37 otteluun 72 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga