Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan huippuvahvistus onnistui kotiavauksessa! – kunnon tehoilta

Liam Kirk naulasi Ranskaa vastaan maalin.
AOP

Liigassa vielä suorasta pudotuspelipaikasta kovin taisteleva Mikkelin Jukurit otti todella hienon kotivoiton keskiviikkona. Jukurit pelasi jo viikon toisen ottelunsa, kun tiistaina joukkue koki niukan tappion Tampereella hallitsevan Suomen mestarin Tampereen Tapparan vieraana. Jukurit sai oikein mieluisan ratkaisijan kotiotteluunsa.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit palasi takaisin voittojen tielle. Jukurit kaatoi kotikaukalossaan Liigassa 11. olevan Vaasan Sportin tylyin 5-2 -lukemin. Voitto oli Jukureille jo kolmas edelliseen viiteen peliin ja joukkue nousi Liigassa kahdeksannelle sijalle.

Jukurit on kerännyt 36 otteluun yhteensä 53 pistettä ja on vain kolme pistettä kuudentena olevaa KalPaa perässä. Seitsemäntenä sarjassa on 34 ottelua pelannut Turun Palloseura, jolla on kasassa KalPan tavoin 56 pistettä.

Jukurien sankariksi ottelussa nousi vasta tiistaina joukkueen riveissä debytoinut Iso-Britannian Liam Kirk. Arizona Coyotesin varaama hyökkääjälupaus iski ottelussa maalin ja syötti kaksi. Kirk vastasi joukkueensa kolmannesta maalista, joka jäi lopulta voittomaaliksi. Muista Jukurien maaleista vastasivat Libor Zabransky, Linus Nässen, Joni Jurmo ja Patrik Puistola. Jukurien maalilla Karolus Kaarlehto torjui 29 kertaa voiton eteen.

Sportilta maalinteossa onnistuivat Simon Hjalmarsson ja kokenut hyökkääjä Janne Keränen. Sportin maalilla Rasmus Reijola otti yhteensä 17 koppia.

Jukurit hakee viikolle toista voittoa lauantaina Lahdesta, kun joukkue matkustaa Lahden Pelicansin vieraaksi. Ensi viikolla joukkue pelaa kolme ottelua, kun ensin joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi. Tämän jälkeen joukkue pelaa kotonaan Rauman Lukkoa vastaan ja viikonloppuna Kouvolassa KooKoota vastaan vieraspelin. Sport pelaa torstaina KalPan vieraana ja matkustaa lauantaiksi viikon kolmanteen vieraspeliin Tampereelle Ilveksen vieraaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga