Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan suurin mestarisuosikki otti tyylikkään voiton! – todellinen tyrmäys

Tappara kaatoi Lukon Liiga-kierroksella.
AOP

Liigassa pelattiin torstaina täysi ottelukierros. Liigassa pelataan seuraavaksi lauantaina ja silloinkin luvassa on täysi seitsemän ottelun kierros. Torstain kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelattiin Tampereella, kun Nokia Areenassa Tappara isännöi Rauman Lukkoa. Tappara taistelee edelleen Liigan runkosarjan voitosta, sillä joukkueen ero Liigan kärjessä olevaan Lukkoon kapeni jälleen kolmella pisteellä.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara juhli makeaa voittoa torstain Liiga-kierroksella. Hallitseva Suomen mestari kaatoi runsaan kotiyleisön edessä kevään 2021 Suomen mestari Rauman Lukon tylyin 5-2 -lukemin. Voittonsa myötä Tappara nousi Liigassa yksin toiselle sijalla ja on vain kuuden pisteen päässä kärkipaikkaa pitävästä Lukosta. Voitto oli Tapparalle jo toinen putkeen, kun aiemmin tällä viikolla joukkue kaatoi Jukurit kotiyleisönsä edessä. Lukolla katkesi kuuden ottelun voittoputki Tampereelle.

Lukolla on kolme peliä enemmän pelattuna kuin Tapparalla. Runkosarjan päättyessä on hyvinkin todennäköistä, että nämä joukkueet saavat vastustajansa säälipudotuspeleistä.

Tapparalta maalinteossa ottelussa onnistuivat norjalaishyökkääjä Philip Granath, puolustaja Maksim Matushkin, Veli-Matti Savinainen sekä kahdesti osunut Petteri Puhakka. Tapparan maalilla Christian Heljanko otti yhteensä 13 koppia. Lukko laukoi vain 15 kertaa kohti Tapparan maalia.

Lukolta maalit menivät Antti Saarelan ja Niclas Almarin nimiin. Almari iski ottelussa tehot 1+1. Artem Zagidullin torjui Lukon maalilla vain 23 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga