Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga-viikko käynnistyy kahdella ottelulla! – huippulupaava hyökkääjä debytoi sarjassa

Liam Kirk debytoi Mikkelin Jukurien paidassa.
AOP

Liigassa aloitetaan uusi vuosi 2023 kahden ottelun voimin. Tiistaina kiekkoillaan ysitien varressa, kun Tampereen Nokia Areenassa Tappara saa vieraakseen Mikkelin Jukurit. Jyväskylässä Jukka Rautakorven valmentama JYP saa vieraakseen Turun Palloseuran. Tampereella on luvassa mielenkiintoinen ottelu, sillä Mikkelin Jukurit esittelee yleisölle tuoreen vahvistuksensa.

Liigassa vuosi 2023 avataan kahdella ottelulla. Hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara isännöi suuren kotiyleisön edessä Olli Jokisen valmentamaa Mikkelin Jukureita. Jussi Tapolan valmentama Tappara tulee otteluun kahden tappion putkessa, kun edellisissä otteluissa joukkue on kokenut tappiot niin Lappeenrannan SaiPalle kuin Vaasan Sportillekin. Jukurit hävisi myös vuoden viimeisen pelinsä, kun Tampereen Ilves oli Mikkelissä Jukureita 5-2 -lukemin vahvempi.

Jukurit teki vuodenvaihteessa mielenkiintoisen hankinnan, kun joukkue sai loppukaudeksi lainalle riveihinsä Arizona Coyotesin lupaavan keskushyökkääjä Liam Kirkin. Iso-Britanniaa jääkiekon arvokisoissa edustava Kirk on Coyotesin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. 185 senttinen 23-vuotias hyökkääjä on kiekkoillut Pohjois-Amerikassa jo useamman kauden ajan.

Ensimmäinen kausi 2018-19 meni Kanadassa OHL-sarjassa Peterborough Petesin riveissä. Tuolloin syntyi 63 otteluun 47 tehopistettä. Viimeisen kahden kauden ajan hyökkääjä on pelannut AHL:ssä Tucson Roadrunnersin riveissä yhdeksän peliä ja tehnyt näihin kolme tehopistettä.

Keväällä 2021 Kirk iski MM-kisoissa seitsemän maalia seitsemään peliin Iso-Britannian paidassa.

Päivän toisessa ottelussa vahvassa jouluvireessä ollut JYP kohtaa kotiyleisönsä edessä Jussi Ahokkaan valmentaman Turun Palloseuran. Otteluun kumpikin tulee tappiot Satakunnan joukkueita vastaan vyöllään. Joukkueet kohtasivat toisensa marraskuun lopulla viimeksi Turussa. Tuolloin TPS oli vahvempi 3-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga