Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikki tiedotti jatkosopimuksesta

TPS:n Martin Johansson.
AOP

Suomen jääkiekon pääsarjan eli Liigan ehdottomiin mestarisuosikkeihin kuuluva Turun Palloseura tiedotti merkittävästä jatkosopimuksesta. Joukkue kiinnitti syksyllä hankkimansa ruotsalaishyökkääjän loppukauden kestävän sopimukseen. 

Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura on hyvissä asemissa ennen Liigan runkosarjan toista puolikasta. TPS on tällä hetkellä sarjassa viidentenä ja vain 11 pistettä sarjaa johtavan Rauman Lukon perässä. TPS on kahdella edellisellä kaudella ollut Liigan finaaleissa, mutta näissä on tullut takkiin ensin Lukolta ja viime keväänä Tampereen Tapparalta.

TPS:ssä on tälläkin kaudella tuttuun viime kausien tyyliin paljon ulkomaalaisia pelaajia. Yksi on kesken syksyn joukkueeseen liittynyt ruotsalaishyökkääjä Martin Johansson. Johansson tuli koeaikasopimuksella Turkuun, mutta joulun alla TPS teki loppukauden kestävän sopimuksen hyökkääjän kanssa.

35-vuotias hyökkääjä on alkukauden aikana pelannut yhteensä 17 ottelua Liigassa ja iskenyt näihin seitsemän tehopistettä. Viime kaudella Johansson takoi SHL:ssä Färjestadin riveissä 36 otteluun yhdeksän tehopistettä. Tehojen puolesta siirtyminen Liigaan on ollut oikea ratkaisu.

TPS:n riveissä pelaa tällä kaudella kahdeksan ulkomaalaispelaajaa, jos sekä Suomen, että Yhdysvaltain passit omaava Teemu Kivihalme lasketaan ulkomaalaiseksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga