Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Huippuhyökkääjän Liiga-sopimus purettu – ”valitettavasti rooliodotukset eivät enää täyttyneet kauden edetessä”

TPS:n Anthony Rech jatkaa uraansa Suomen ulkopuolella.
AOP

Kahdella viimeisellä kaudella Liigassa finaaleihin edennyt Turun Palloseura on päätynyt mielenkiintoiseen ratkaisuun. TPS on päättänyt yhteistyön kesällä riveihinsä hankkineen laitahyökkääjän kanssa. TPS:llä on runsaasti ulkomaalaisia kokoonpanossa tälläkin kaudella.

Liigan mestarisuosikkeihin lukeutuva Turun Palloseura on tehnyt mielenkiintoisen ratkaisun. TPS on päättänyt sopimuksen yhteisymmärryksessä 30-vuotiaan ranskalaishyökkääjä Anthony Rechin kanssa. Rech pelasi TPS:ssä tällä kaudella 29 ottelua ja iski näissä seitsemän maalia sekä yhteensä 11 tehopistettä.

Rech saapui Liigaan täksi kaudeksi Saksan DEL-liigasta, jossa hyökkääjä edusti kolmella edellisellä kaudella Grizzlys Wolfsburgia. Kolmella edellisellä kaudella DEL-liigassa syntyi 143 otteluun yhteensä 102 tehopistettä.

– Haluamme kiittää Rechiä palveluksistaan TPS:n eteen ja toivotamme jatkoon pelkkää parasta, viestittää HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama.

Rech aloitti kauden erittäin vahvasti, mutta talven saapuessa ”Pariisin leipurina” tunnetun hyökkääjän uuni viileni. Viime viikkoina ranskalaista ei nähty juurikaan enää TPS:n pelaavassa kokoonpanossa.

– Valitettavasti rooliodotukset eivät enää täyttyneet kauden edetessä ja päädyimme yhdessä tähän ratkaisuun. Haluan myös omasta puolestani toivottaa Rechille menestystä tulevaisuuteen, kommentoi TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas.

Lähde. TPS:n tiedote.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga