Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa isot ottelut käsillä! – vain isoja panoksia

Suomen Oliver Kapanen, Slovakian Dalibor Dvorsky
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa ei ole enää kuin kaksi pelipäivää alkulohkovaihetta jäljellä. Perjantaina Suomen aikaa turnauksessa pelataan putoamiskarsintoja vastaan, sillä kyseessä on kaksi todella merkittävää ottelua kolmelle joukkueelle. Päivän ensimmäisessä ottelussa Slovakia isännöi Latviaa Monctonissa pelattavassa lohkossa ja Halifaxin ottelussa Saksa kohtaa Itävallan.

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisat ovat saavuttaneet pisteen, jolloin peleillä on oikeasti paljon merkitystä. Perjantaina turnauksessa pelataan pääsystä puolivälieriin etenkin kolmen joukkueen osalta.

Päivän ensimmäisessä kamppailussa Slovakia kohtaa Latvian, joka pyrkii vielä välttämään joutumisensa putoamiskarsintoihin. Latvia on tässä turnauksessa jo kiusannut Suomea ja Sveitsiä. Nyt on edessä ottelu, joka pitäisi pystyä voittamaan, jotta haaveet jatkopeleistä pysyvät ennallaan. Slovakia on turnauksessa voittanut Yhdysvallat, mutta koki tappion Suomelle. Mikäli Slovakia voittaa tänään, niin paikka neljän joukossa varmistuu. Mikäli Latvia voittaa, niin Slovakia tarvitsee voiton alkulohkon viimeisestä kamppailusta Sveitsiä vastaan.

Halifaxin ottelussa Saksa ja Itävalta taisteleva putoamiskarsintoja vastaan. Saksa on pelannut turnauksessa vasta kaksi ottelua ja on onnistunut tekemään kaksi maalia. Nämä maalit syntyivät Kanadaa vastaan, kun Connor Bedardin johtama joukkue takoi taululle 11-2 -lukemat. Turnauksen ensimmäisessä pelissä Saksa taipui Ruotsille 1-0 -lukemin. Itävalta on ollut myös melkoinen heittopussi tässä turnauksessa. Kolmeen ensimmäiseen peliin joukkue ei ole tehnyt maaliakaan, mutta omissa on soinut yhteensä 31 kertaa. Vastassa on toki ollut koko lohkon kärkikolmikko, joten mitään suurempaa joukkueelta ei ole voinut edes odottaa.

Saksa ja Itävalta kohtasivat toisensa harjoitusottelussa joulukuun 21. päivä. Tuolloin ottelu venyi 3-3 -tasatilanteesta jatkoajalle, jonka jälkeen Itävalta oli parempi Finn van Ee’n maalilla 4-3 -lukemin. Elokuussa joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi MM-kisoissa ja tuolloin Saksa oli 4-2 -lukemin vahvempi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024