Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähdet tehoilivat! – NHL:ssä nähtiin uskomaton maalijuhla

Arizona Coyotesin Matias Maccelli on pelannut hurjassa vireessä koko kauden.
AOP

NHL:ssä pelattiin todella mielenkiintoinen ottelu, kun yksi sarjan heikoimmista joukkueista isännöi yhtä kovinta joukkuetta. Arizona Coyotes pelasi kotiyleisönsä edessä New York Islandersia vastaan. Ottelussa nähtiin yllättävänkin suuret maalijuhlat. Tämä oli yllättävää siinä mielessä, että Islanders harvemmin päästää paljoa maaleja ja Coyotes vielä harvemmin tekee.

Andre Tourignyn valmentama Arizona Coyotes nappasi jo kauden kymmenennen voittonsa. Coyotes oli kotiyleisönsä edessä New York Islandersia vastaan vahvempi lukemin 5-4. Voitto oli Coyotesille jo kolmas neljään edelliseen otteluun. Ainoan tappion joukkue on kärsinyt San Jose Sharksille vieraissa, joka tapahtui edellisessä ottelussa. Islandersille tappio oli jo kolmas putkeen ja neljäs edelliseen viiteen peliin.

Coyotes teki ottelussa todella kovan tempun, sillä joukkue nousi 2-0 -tappioasemasta johtoon ja onnistui 3-3 -tasatilanteen jälkeen ratkaisemaan ottelun nimiinsä. Kotijoukkueen ykköstähdeksi nousi yhdysvaltalaishyökkääjä Clayton Keller, joka iski ottelussa kaksi maalia. Kellerin tahti on vakuuttanut ainakin päävalmentaja Tourignyn.

– Puhun hänestä joka päivä. Joka viikko hän vaan parantaa tahtiaan ja hänestä tulee entistä voitontahtoisempi, kehui Tourigny.

Kotijoukkueen muista maaleista vastasivat Nick Bjugstad, Travis Boyd ja suurissa siirtohuhuissa pyörivä Shayne Gostisbehere, kuten Kiekkofani.com aiemmin tällä viikolla uutisoi.

Coyotesin riveistä myös puolustaja Jakob Chychrun syötti kaksi maalia ja ykkössentteri Nick Schmaltz kolme osumaa. Joukkueen toiseksi paras pistemies, suomalaishyökkääjä Matias Maccelli syötti ottelussa myös maalin. Syöttöpiste oli turkulaiselle jo kauden 19.

Islandersilta maalinteossa onnistui ruotsalaispuolustaja Sebastian Aho, Mathew Barzal, Noah Dobson ja paluun peleihin tehnyt Anthony Beauvillier. Suomalaispuolustaja Robin Salo syötti ottelussa Barzalin iskemän 2-0 -johtomaalin. Ilya Sorokin torjui vieraiden maalilla yhteensä 24 laukausta. Karel Vejmelka oli loistava jälleen Coyotesin maalilla ja otti 30 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL