Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineen maali laiha lohtu – Bostonin pisteputkelle jatkoa

David Pastrnak, Boston Bruins, Columbus Blue Jackets Patrik Laine
AOP

NHL:ssä nähtiin lauantaina todella mielenkiintoinen ottelu, kun Bostonin TD Gardenissa Boston Bruins ja Columbus Blue Jackets kohtasivat toisensa. Ottelussa nähtiin kovan kotijoukkueen edesottamuksia, joihin vierailla ei juuri sanomista ollut. 

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins jatkoi vahvaa virettään kaatamalla kotiyleisönsä edessä Columbus Blue Jacketsin. Montgomeryn valmentama Bruins otti vahvan kolmannen erän turvin Blue Jacketsista voiton 4-2 -lukemin ja jatkoi kotiotteluiden pisteputkensa jo 18 otteluun. Bruins on tällä kaudella kahdesti hävinnyt kotonaan ja molemmat tappiot ovat tulleet varsinaisen peliajan jälkeen.

Ottelussa edettiin toisen erän lopulle saakka 1-1 -tasatilanteessa, kun avauserässä Bruinsin David Pastrnak naulasi kauden 20. maalillaan kotijoukkueen johtoon ylivoimalla. Blue Jacketsin kuitti tuli toisessa erässä kapteeni Boone Jennerin toimesta myöskin ylivoimalla. Päätöserään lähdettiin kuitenkin kotijoukkueen johdossa, kun David Krejci naulasi kiekon ohi vahvasti pelanneen Daniil Tarasovin. Venäläiskassari otti 35 torjuntaa.

Ottelun ensimmäinen tasaviisikoin tehty maali nähtiin kolmannen erän puolivälissä, kun Taylor Hall puttasi siirretyn rangaistuksen aikana Tarasovin torjuman paluukiekon tyhjiin. Heti seuraavasta vaihdosta Bruins iski lopullisen ratkaisun pelille, kun Tomas Nosek iski kauden kolmannellaan pelin jo 4-1’n.

Reilu viisi minuuttia ennen ottelun loppua nähtiin Blue Jacketsin kavennus, kun avausmaalin syöttänyt Patrik Laine iski ylivoimalla pelin 4-2’n. Laineen kauden yhdeksänteen maaliin syöttöpisteet menivät Marcus Björkin ja Johnny Gaudreaun nimiin. Gaudreau syötti ottelussa kaksi maalia.

Blue Jackets haki ottelun lopulla vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta kotijoukkueen maalilla Jeremy Swayman torjui erinomaisesti. Swayman haki kylmäpäisesti 31 sekuntia ennen loppua maalia, mutta kiekko painui tolpasta ulos. Maalivahdille kertyi ottelussa kuitenkin 31 torjuntaa voiton eteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL