Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on yksi NHL:n tavoitelluimmista pelaajista! – Hinta hiponee pilviä

Arizona Coyotesin tähtipuolustaja Shayne Gostisbehere.
AOP

NHL:n runkosarjaa on takana noin 30 ottelua ja viikko viikolta on selvempää yksi asia. Se mitkä joukkueet tulevat jäämään NHL:n runkosarjaan eivätkä pääse pudotuspeleihin. Yksi niistä joukkueista on Arizona Coyotes, joka on pelannut tällä kaudella vahvaa kiekkoa heikosta miehistöstä huolimatta. Joukkueen riveistä löytyy yksi pelaaja, joka tulee varmuudella vaihtamaan osoitetta helmi-maaliskuussa.

Bill Armstrongin johtama Arizona Coyotes on yksi NHL:n heikoimmista joukkueista. Joukkue on tarkoituksellisesti ajettu heikkoon tilaan, jotta sitä voidaan rakentaa varaustilaisuuksien kautta uudestaan vahvaksi. Tällä hetkellä joukkueessa on paljon pelaajia, jotka eivät pelaa enää maaliskuussa joukkueen riveissä. Yksi näistä on yhdysvaltalaispuolustaja Shayne Gostisbehere.

29-vuotias kiekollinen puolustaja on Philadelphia Flyersin kolmannen kierroksen varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. 180 senttiä pitkä puolustaja löi Flyersin riveissä läpi, mutta sittemmin puolustajan ura meni NHL:n itärannikolla alaspäin. Gostisbehere kaupattiin Flyersista Coyotesin riveihin kesällä 2021. Coyotes sai vaihdossa ei mihinkään Gostisbeheren kyljessä kakkoskierroksen varausvuoron ja seitsemännen kierroksen varausvuoron kesän 2022 NHL:n varaustilaisuuteen. Näillä Coyotes varasi Artem Dudan sekä Miguel Tourignyn.

NHL-uransa aikana yhdysvaltalainen on pelannut 490 ottelua ja iskenyt näissä 291 tehopistettä. Parhaalla kaudella on syntynyt Flyersin riveissä 65 tehopistettä. Viime kaudella heikossa Coyotesissa Gostisbehere teki 51 tehopistettä ja tällä kaudella 27 peliin on syntynyt jo 21 tehopistettä. Vauhti on parantunut entisestään, kun rinnalle tuli joukkueen ehdoton tähtipelaaja Jakob Chychrun.

NHL:n siirtojen takaraja on maaliskuun alussa ja on täysin selvää, että vasemmalta laukova kiekollinen puolustaja kiinnostaa Stanley Cupista haaveilevia seuroja. Gostisbehere kantaa mukanaan 4,5 miljoonan dollarin palkkaa, mutta sen pilkkominen ei ole ongelma.

Parhaassa tapauksessa Coyotesille käy niin, että Gostisbehere tuo heille yhden ykköskierroksen varausvuoron ja ainakin kakkoskierroksen varausvuoron vain siitä, että puolustaja pelasi joukkueen riveissä 1,5 kautta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL