Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Kanadalaiset liikaa HIFK:lle – Petopaidoille jälleen tappio

Lukko vieraili Helsingin IFK:n vieraana.
AOP

Ville Peltosen valmentaman Helsingin IFK:n tuska Liigassa jatkuu. Tiistain ainoassa Liiga-ottelussa HIFK koki ikävän kotitappion, kun sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Rauman Lukko haki pisteet matkaansa. Lukolta kanadalaispelaajat olivat pääosan esittäjiä voitossa.

Marko Virtasen valmentama Rauman Lukko kaatoi tiistaina Liigassa Helsingin IFK:n. Lukko haki tiistaina täydet pisteet Helsingistä 4-1 -lukemin tulleella voitolla. Voitto oli Lukolle viides edelliseen seitsemään peliin.

Virtasen valmentama joukkue jäi viikonloppuna Hämeenlinnan Pallokerhon vieraana nollille, kun HPK oli 4-0 -lukemin parempi. Tappio oli HIFK:lle taas viides edelliseen kuuteen peliin. Edellisessä ottelussa Ville Peltosen valmentama poppoo kaatoi Lappeenrannan SaiPan kotiyleisönsä edessä jatkoajalle venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin. HIFK pysyi tappion myötä Liigassa 11. sijalla eli pudotuspelien ulkopuolella. Eroa suoraan pudotuspelipaikkaan on jo kahdeksan pistettä.

Tiistain ottelussa vierailta maalinteossa onnistuivat puolustajat Matthew Abt, Thomas Greroire ja Tarmo Reunanen tyhjiin. Heidän lisäkseen kanadalaissentteri Gabriel Fontaine naulasi kiekon ohi Niilo Halosen. Fontainen maali kolmannen erän lopussa katkaisi lopulta HIFK:n selkärangan. HIFK:n maalilla torjunut Halonen nappasi yhteensä 26 koppia.

Kotijoukkueen ainokaisesta vastasi toisessa erässä ylivoimalla Julius Nättinen. Nättiselle maali oli kauden viides. Syöttöpisteen ottelussa 4-1 -maaliin saanut venäläismaalivahti Artem Zagidullin torjui ottelussa yhteensä 23 kertaa. Zagidullin on ollut tällä kaudella yksi Liigan parhaista maalivahdeista.

Lukko tukevoitti asemiaan Liigan kärkipaikalla. Ero toisena olevaan Lahden Pelicansiin on neljä pistettä, mutta raumalaisilla on kaksi peliä enemmän pelattuna. Keskiviikon Liiga-kierroksella pelataan yhteensä viisi ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga