Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan tähtipelaajalle hurja jatkosopimus

Tampereen Ilves teki Les Lancasterin kanssa jatkosopimukset.
AOP

Liigan ehdottomiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Tampereen Ilves on tehnyt todella merkittävän jatkosopimuksen. Joukkueen yhdysvaltalaispuolustaja jatkaa organisaation riveissä vielä tulevankin kauden. Nykyinen sopimus olisi päättynyt tähän kauteen, mutta Ilves sai sidottua puolustajan vielä jatkoon.

Tampereen Ilves on tehnyt todella merkittävän jatkosopimuksen. Ilves on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaispuolustaja Les Lancasterin kanssa. Lancaster saapui Tampereelle viime kaudeksi ja nousi joukkueen ehdottomaksi kärkipuolustajaksi etenkin tehopisteiden muodossa.

Vuonna 1995 syntynyt puolustaja on kotoisin Ypsilantin kaupungista, Michiganin osavaltiosta. Lancaster laukoo oikealta puolelta. Ennen ammattilaisuraansa Lancaster pelasi Mercyhurstin yliopistossa. Sieltä matka jatkui AHL:n Iowa Wildin riveihin ja ECHL:n Allen Americansiin. AHL:ssä Lancaster on pelannut Wildin lisäksi San Antonio Rampagen ja Stockton Heatin riveissä.

Tampereella Lancaster on pelannut kahden kauden aikana 85 ottelua ja näissä on syntynyt todella hurjat tehot 17+40.

– Ilveksen yhteisö on todella tiivis. Täällä kaikki tuntee toisensa ja kaikki pelikaverit ovat kavereita keskenään, siinä missä valmentajatkin. Kaikki on organisaatiossa samalla sivulla. Pelaajana et voi paljoa enempää pyytää. Tämä on mistä tykkään erityisen paljon, kertoi Lancaster Ilveksen tiedotteessa.

Lancasterin lisäksi Ilveksellä on ensi kaudeksi seitsemän puolustajan kanssa sopimus.

– Lancasterin jatkosopimus on upea juttu sekä Ilveksen että Liigan kannalta. Hän on erittäin dynaaminen puolustaja, joka tuo pelaamiseemme valtavan lisäarvon illasta toiseen. Lesin kohdalla tiedämme tarkalleen, mitä saamme, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga