Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Liiga

Liigassa on todellinen huippukamppailu perjantaina!

Tappara-Ilves, Jori Lehterä
AOP

Liigassa on luvassa perjantaina todellinen huippuottelu, kun Tampereella pelataan iso paikallisottelu. Tampereen Ilves isännöi Nokia Areenassa Tapparaa. Ottelussa pelataan Liigan kärkisijoista, sillä molemmat joukkueet kuuluvat ennen perjantain ottelua kärkinelikkoon. Kierroksella nähdään myös sarjan kärkijoukkue tulessa, kun Rauman Lukko isännöi Kuopion KalPaa Äijänsuolla.

Nokia Areena on pakattu täyteen perjantaina, kun Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves isännöi Tampereen Tapparaa. Jussi Tapolan valmentama Tappara on pelannut viimeksi tiistaina, kun joukkue vieraili Ruotsin SHL:n suurseura Rögle BK:n vieraana CHL:n puolivälierien ensimmäisessä osassa.

Tampereen paikallinen on kauden kolmas. Kaksi ensimmäistä paikallista ovat olleet tiukkoja vääntöjä, jotka ovat lopuksi kääntyneet tupsukorvien eduksi kolmen maalin erolla. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Ilves voitti 3-0 -lukemin ja edellisen kohtaamisen joukkue vei maalein 4-1.

Pennasen valmentama joukkue koki edellisessä ottelussaan viikko sitten tappion, kun Lukko oli parempi kotiyleisönsä edessä 4-1 -lukemin. Tämä katkaisi yli kuukauden mittaisen voittoputken. Tappara on sen sijaan Liigassa kolmen ottelun voittoputkessa. Tappara on kokenut Liigassa viimeksi tappion marraskuun puolivälissä, kun Porin Ässät oli kotonaan 5-1 -lukemin parempi.

Lukko saa haasteen Kuopiosta

Tampereen paikallisen lisäksi kierroksella on myös muita mielenkiintoisia otteluja. Yksi näistä on sarjakärki Rauman Lukon ja Kuopion KalPan välinen taisto. KalPa vierailee Raumalla neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Lukolla on sen sijaan neljän ottelun pisteputki menossa. Näistä matseista Lukko on voittanut kolme ja viime viikonloppuna joukkue menetti pisteitä häviämällä Ässille vieraissa jatkoajalle venyneessä ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga