Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti takoi hattutempun! – Jo uran viides

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen iski hattutempun.
AOP

NHL:ssä nähtiin sunnuntaina hurjan jännittävä ottelu kahden NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkueen välillä. St. Louis Blues ja Colorado Avalanche tarjosivat koko rahan edestä viihdettä, kun ottelussa haettiin ratkaisu jatkoajalta. Lopulta Avalanchen suomalaistähti nousi ottelun sankariksi.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti valtavan ison voiton St. Louis Bluesista sunnuntaina vieraskaukalossa. Avalanche nousi todella tukalasta tilanteesta voittoon ja paransi merkittävästi asemiaan NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Avalanche kaatoi Bluesin lopulta jatkoajalle venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin.

Avalanchen jokainen maali ottelussa suomalaishyökkääjä Mikko Rantasen nimiin. Rantanen viimeisteli ottelussa siis uransa viidennen hattutempun. Rantanen vei vieraat toisessa erässä upealla laukauksella 1-0 -johtoon. Suomalainen iski ottelussa 2-2 -tasoitusmaalin vain reilut seitsemän sekuntia ennen päätössummeria ja teki voittomaalin jatkoajan ensimmäisestä vaihdostaan iskemällä Jordan Binningtonin torjuman paluukiekon tyhjiin.

Blues nousi ottelun päätöserässä ensin ylivoimalla tasoihin, kun Vladimir Tarasenko iski ensimmäisen ylivoimamaalinsa 45 otteluun. Kolmannen erän lopulla Blues siirtyi jo ratkaisevantuntuisesti 2-1 -johtoon, kun Brandon Saad ohitti Pavel Francouzin läpiajosta. Saadin iskemä osuma ei kuitenkaan riittänyt voittoon.

Francouz torjui Avalanchen maalilla voiton ottamalla 30 koppia. Binnington torjui kotijoukkueen maalilla 28 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL