Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mikko Rantasen piiska puhui – Avalanche johtaa tiukkaa ottelua

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen onnistui maalinteossa.
AOP

NHL:ssä pelataan sunnuntaina Suomen aikaa yksi ottelu alkuillasta, kun St. Louis Blues isännöi Colorado Avalanchea. Ottelu on joukkueiden kauden toinen keskinäinen vääntö. Aiemman kohtaamisen tällä kaudella on vienyt Blues nimiinsä, mutta tässä ottelussa sävel on ollut toisenlainen. Kahden ensimmäisen erän jälkeen ottelussa on vain yhden maalin ero ennen päätöserää.

Hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche johtaa äärimmäisen tärkeää vierasottelua St. Louis Bluesia kahden erän jälkeen. Avalanche johtaa ottelua 1-0 -lukemin, kun joukkueen suomalaistähti Mikko Rantanen ohitti ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Bluesin maalilla vahvaa ottelua pelanneen Jordan Binningtonin. Maali oli Stanley Cupin voittaneelle tähtihyökkääjälle kauden 17.

Rantanen sai kiekon oikeassa laidassa täyteen vauhtiin ja laukoi b-pisteen kaarelta terävällä rannelaukauksella kiekon etuyläkulmaan ohi kanadalaismaalivahdin.

Ottelussa on jaettu ensimmäiseen kahteen erään runsaasti rangaistuksia, kun kumpikin joukkue on päässyt kahteen kertaan ylivoimalle. Bluesilla oli ottelun avauserässä lähes puoli minuuttia aikaa pyörittää kahden miehen ylivoimaa, mutta joukkue ei onnistunut maalinteossa. Avalanche pääsi ylivoimalle kertaalleen ylivoimalle niin ensimmäisessä kuin toisessakin erässä, mutta ei onnistunut pakkopelin aikana maalinteossa.

Avalanchen maalilla Pavel Francouz on torjunut 21 kertaa ensimmäiseen 40 minuuttiin ja Binnington kotijoukkueen maalilla 17 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL