Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippupuolustajalle pitkä pelikielto! – Todella törkeä taklaus

Seattle Krakenin Jamie Oleksiak pelikieltoon rumasta taklauksestaan.
AOP

NHL:ssä on nähty viime päivinä todella paljon pelikieltoja eikä tässäkään tapauksessa tehdä poikkeusta. NHL:n kurinpito on langettanut hurjassa vireessä syksyllä olleen Seattle Krakenin luottopuolustajalle pitkän pelikiellon. Kanadalaispuolustaja taklasi viime viikon ottelussa Washington Capitalsia vastaan pelatussa ottelussa törkeästi vastapuolen kolleegaansa.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken on pelannut alkukauden erinomaisesti. Viime kaudella tosi tasapaksusti esiintynyt joukkue on mukana taistelussa NHL:n pudotuspelipaikoista erittäin kovassa NHL:n läntisessä konferenssissa. Kraken on tällä hetkellä Tyynenmeren divisioonassa edellä divisioonan kovia joukkueita kuten Vancouver Canucksia, Edmonton Oilersia ja Calgary Flamesia.

Tällä hetkellä Kraken on kuitenkin kolmen ottelun tappioputkessa, kun tappiot ovat tulleet Florida Panthersille, Montreal Canadiensille ja Washington Capitalsille.

Capitalsia vastaan joukkue pelasi viikonloppuna ja hävisi ottelun 4-1 -lukemin. Tuossa ottelussa joukkueen isokokoinen luottopuolustaja Jamie Oleksiak teki todella ruman tempun. Oleksiak taklasi oman puolustusalueen päädyssä Capitalsin venäläispuolustaja Alexander Alexeyevia suoraan päähän. Tilanteesta kanadalaispuolustaja ajettiin suihkuun ja ylivoimalla Marcus Johansson iski Capitalsille 2-1 -voittomaalin.

Sittemmin NHL on tutkinut tilannetta tarkemmin ja tuominnut tähtipuolustajalle pelikieltoa. Oleksiakille annettiin hurja kolmen ottelun mittainen pelikielto, joten kanadalainen ei ole käytettävissä Krakenin vierasotteluissa Panthersia, Tampa Bay Lightningia ja Carolina Hurricanesia vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL