Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmeaa epäonnea! – Vahvaa alkukautta pelaava suomalainen NHL-hyökkääjä loukkaantui

Winnipeg Jetsin Saku Mäenalanen loukkaantui.
AOP

NHL:ssä alkukauden osalta todella kovassa lennossa ollut Winnipeg Jets kärsii todella merkittävistä loukkaantumisista. Dallas Starsin ohi NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan kärkipaikalle kivunnut joukkue menetti luottopuolustajan sekä hyökkääjän kokoonpanosta sivuun. Kummankin loukkaantumiset ovat kestoltaan vielä kysymysmerkin takana.

Rick Bownessin valmennuksessa uuteen lentoon noussut Winnipeg Jets kärsii kahdesta merkittävästä loukkaantumisesta. Jo viime ottelunsa missannut suomalaishyökkääjä Saku Mäenalanen ja isokokoinen puolustaja Logan Stanley on asetettu loukkaantuneiden pelaajien listalle.

Mäenalanen ei pelannut ylävartalovamman takia Chicago Blackhawksia vastaan edellisessä ottelussa, jonka Stanley jätti kesken ensimmäisen erän loppupuolella. Stanley kaatui ja törmäsi laitaan. Jetsin apuvalmentaja Scott Arniel kertoi, että puolustajaa vaivaa alavartalovamma ja on poissa kokoonpanosta ainakin viikon.

Jets kutsui AHL:n puolelta vieraskiertueelleen mukaan laitahyökkääjä Kevin Stenlundin, joka paikkaa loistavaa alkukautta pelannutta Mäenalasta. Mäenalasella on koossa alkukauteen NHL:ssä yhteensä kuusi tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL