Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:ssä luvassa huippuottelu! – Viime kevään pudotuspelien uusinta

St. Louis Bluesin Robert Thomas Colorado Avalancchen alueella.
AOP

NHL:ssä sunnuntain ja maanantain välisen yön kierros alkaa todellisella huippukamppailulla. Suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan käytävä Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välinen kamppailu on merkityksellinen jo tulevien pudotuspelien kannalta. Kumpikin joukkue janoaa voittoa tililleen.

NHL:ssä nähdään suomalaisittainkin todella mielenkiintoinen kamppailu, kun hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche vierailee sunnuntaina St. Louis Bluesin kotikaukalossa. Suomen aikaa kello 22.00 alkavassa ottelussa nähdään yhteensä kolme suomalaista kaukalossa, kun Avalanchen paidassa viilettää Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen. Bluesin paidassa takalinjoilla uurastaa isokokoinen suomalaispuolustaja Niko Mikkola.

Ottelupari on monella tapaa mielenkiintoinen, sillä Jared Bednarin ja Craig Beruben valmentamat joukkueet kohtasivat viime keväänä NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Tuolloin Bednarin valmentama joukkue käänsi sarjan nimiinsä kuudessa pelissä.

Beruben valmentama Blues oli toinen viime kevään joukkueista, joka onnistui pudotuspeleissä voittamaan Avalanchen. Blues voitti kahdesti ja Stanley Cup -finaaleissa Tampa Bay Lightning otti kaksi voittoa. Nashville Predators hävisi ensimmäisellä kierroksella Avalanchelle suoraan neljässä kuten myös Edmonton Oilers läntisen konferenssin finaaleissa.

Kumpikin joukkue tulee otteluun tappiot niskassaan. Avalanche on hävinnyt nyt neljä kamppailua putkeen ja Blues on hävinnyt edellisestä kuudesta pelistään viisi. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen aiemmin ja tuolloin Blues oli parempi vieraissa 3-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL