Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toronton voittokulku jatkui! – Huippulupaus loukkaantui

Toronto Maple Leafs kaatoi Calgary Flamesin kotiyleisönsä edessä.
AOP

NHL:n ehdottomiin mestarisuosikkeihin kuuluva Toronto Maple Leafs jatkoi vahvaa virettään NHL:ssä. Maple Leafs kaatoi kotiyleisönsä edessä pienessä luisussa olleen Calgary Flamesin, joka on pitkällä vieraskiertueella. Maple Leafsin ykköstähdeksi ottelussa nousi hieman yllättävä nimi. Joukkue menetti myös huippulupaavan hyökkääjän sairastuvalle.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs jatkoi sunnuntain vastaisena yönä hurjaa pisteputkeaan. Maple Leafs kaatoi jatkoajalle venyneessä kotiottelussa Calgary Flamesin 5-4 -lukemin ja otti samalla viikon kolmannen voittonsa. Aiemmin tällä viikolla joukkue on kaatanut Dallas Starsin ja Los Angeles Kingsin nollapeleillä.

– Me olemme innoissamme, kun saimme voiton ja kaksi pistettä. Meillä on edelleen paljon hyviä juttuja pelissä, jotka tuovat meille voittoja, kehui päävalmentaja Keefe.

Maple Leafsin ykköstähti voitokkaassa Flames-ottelussa oli ruotsalaishyökkääjä William Nylander. Nylander teki ottelussa viisi tehopistettä, kun ruotsalainen iski kaksi maalia ja syötti kolme. Ykkössentteri Auston Matthews teki 1+2 tehot ja hurjassa pisteputkessa lentävä Mitch Marner teki tehot 1+1. Viidennestä maalista vastasi kanadalaishyökkääjä Michael Bunting. Matt Murraylle kertyi voiton eteen 22 torjuntaa.

Flamesin maalit ottelussa menivät Trevor Lewisin, Nazem Kadrin ja kahdesti osuneen Noah Hanifinin nimiin. Tshekkimaalivahti Dan Vladarille kertyi ottelussa 29 torjuntaa.

Ottelun jälkeen Maple Leafs sai karmeita uutisia, kun joukkueen hyökkääjälupaus Nick Robertsonin vamman vakavuus selvisi. Yhdysvaltalaishyökkääjä joutuu sivuun peleistä jopa kahdeksi kuukaudeksi olkapäävamman takia. Robertson sai vamman Kingsiä vastaan pelatussa ottelussa, kun Matt Roy taklasi häntä.

– Tämä on sellainen vamma, joka ei tarvitse leikkausta. Robertsonin tulee vain kuntouttaa olkapäänsä hyvin, kertoi Keefe.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL