Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Jättiyllätys NHL:ssä! – Suomalainen huippuhyökkääjä tarjolla ilmaiseksi

Eeli Tolvasen ura Nashville Predatorsin paidassa on lähellä päättyä.
AOP

NHL:ssä nähtiin sunnuntaina melkoinen jymypaukku, kun suomalaisten suuresti edustama Nashville Predators siirsi kovan suomalaishyökkääjän AHL:n. Suomalainen huippulupaus on ollut tällä kaudella ja käytännössä läpi NHL-uransa lievä pettymys, mutta on silti yllättävää, että hyökkääjä on tarjolla täysin ilmaiseksi.

NHL:ssä melkoisena välimallin joukkueena tällä hetkellä oleva Nashville Predators on tehnyt todella mielenkiintoisen siirron. Predatorsin GM David Poile on siirtänyt kolmen vuoden sopimuksella tällä hetkellä operoivan suomalaishyökkääjä Eeli Tolvasen AHL:n. Koska Tolvasella on käynnissä ensimmäinen sopimus tulokassopimuksen jälkeen, niin hyökkääjän pitää AHL:n siirtyäkseen mennä niin sanottu waivers-lista läpi, josta hyökkääjän voi kuka tahansa poimia ilmaiseksi riveihinsä.

Tolvanen on Predatorsin ykköskierroksen varaus NHL:n varaustilaisuudesta vuodelta 2017. Predators poimi loistavan laukauksen omaavan 178 senttiä pitkän laitahyökkääjän koko varaustilaisuuden 30. pelaajana ja samalla avauskierroksen toiseksi viimeisenä. 23-vuotias laitahyökkääjä teki vuosi sitten kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen Predatorsin kanssa, jonka arvo on vain 1,45 miljoonaa dollaria kaudesta. Sopimusta on tämän kauden jälkeen jäljellä kaksi vuotta, joten kiinnostusta suomalaisen palveluksiin luulisi riittävän.

Urallaan Tolvanen on pelannut NHL:ssä 135 ottelua ja näissä on syntynyt 25 maalia ja yhteensä 51 tehopistettä. Tällä kaudella Tolvanen on pelannut 13 ottelua ja tehnyt näissä tehot 2+2.

Tolvasen lisäksi Predatorsissa pelaa suomalaisista maalivahdit Juuse Saros sekä Kevin Lankinen ja hyökkääjät Mikael Granlund sekä Juuso Pärssinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL