Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan pohjilla pelattiin isoista pisteistä – Sport näytti Ässille pelaamisen mallia

Vaasan Sportin ruotsalaishyökkääjä Jens Lööke.
AOP

Liigassa pelattiin isoista pisteistä, kun Vaasassa Sport isännöi Porin Ässiä. Kumpikin joukkue taistelee tiukasti Liigan pudotuspelipaikoista ja Ässät oli ennen torstain kierrosta huomattavasti paremmissa asetelmissa. Torstaina nähtiin kuitenkin kotijoukkueen toimesta melko yksipuolinen näytös.

Risto Dufvan valmentama Vaasan Sport pelasi tylyn kotiottelun, kun joukkue kaatoi Porin Ässät selvin 5-1 -lukemin.

Kotijoukkueen ykköstähti oli tehot 1+3 tehnyt Jens Lööke. Lööke oli joukkueensa neljässä viimeisessä maalissa mukana. Muista Sportin maaleista vastasivat puolustaja Shawn Heshka, Juuso Pulli, Valtteri Viljanen ja Simon Hjalmarsson. Hjalmarsson vietti Lööken tavoin tehoiltaa, sillä kokenut ruotsalaissentteri iski tehot 1+2. Alex Holmström syötti ottelussa kolme kotijoukkueen maalia. Sportin maalilla Rasmus Reijola torjui erinomaisesti ottamalla voiton eteen 23 koppia.

Karri Kiven valmentaman Ässien ainokaisesta vastasi 24-vuotias puolustaja Nikolas Matinpalo, jolle maali oli kauden neljäs ja samalla Liiga-uran 11. Ässien maalilla ruotsalaiskassari Niklas Rubin aloitti, mutta hänet vaihdettiin toisessa erässä pois maalista ja Rasmus Korhonen pelasi ottelun loppuun. Rubinille kertyi vaivaiset kahdeksan torjuntaa, kun Korhonen poimi 22 kiekkoa.

Sport nousi voittonsa myötä 30 pisteeseen ja on vain kaksi pistettä JYP:n takana, joka pitää kymmenettä sijaa hallussaan. Ässät on tällä hetkellä 36’ssa pisteessä ja pitää kahdeksatta sijaa hallussaan. Sport kohtaa lauantaina kotiottelussa Helsingin IFK:n ja Ässät pelaa seuraavaksi Satakunnan derbyssä Lukkoa vastaan Isomäessä lauantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga