Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sadan miljoonan dollarin NHL-tähdestä karmeita uutisia! – ”En tiedä kuinka kauan…”

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon loukkaantui.
AOP

NHL:ssä hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche sai jääkylmää vettä niskaansa edellisessä pelissä. Avalanche koki nöyryyttävän tappion NHL:n yhden heikoimman joukkueen vieraana ja menetti tärkeän pelaajan. Kanadalaistähti loukkaantui ottelussa eikä vielä ole selvää onko pelaaja valmis palaamaan kokoonpanoon vielä viikkoihin.

Rajuista loukkaantumisista kärsivä Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche menetti jälleen yhden pelaajan loukkaantuneiden listoille. Tällä kertaa arpa osui ehkä koko joukkueen tärkeimpään pelaajaan, kun ykkössentteri Nathan MacKinnon tippui sivuun Philadelphia Flyersia vastaan pelatussa ottelussa.

MacKinnon pelasi ottelussa vain vajaat viisi minuuttia ja joutui jättämään 5-3 -tappioon päättyneen ottelun jo avauserässä kesken. Syksyllä kahdeksan vuoden ja yli sadan miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen tehnyt MacKinnon kärsii ilmeisesti ylävartalovammasta.

– Se on fakta, että pelaajan lähtiessä aikaisessa vaiheessa ottelua pois jäältä, niin se ei ole koskaan hyvä merkki. Tiedän, että hän tulee olemaan sivussa kokoonpanosta jonkin aikaa, mutta en tiedä kuinka kauan MacKinnon on lopulta sivussa, kommentoi Bednar välipäivänä hyökkääjänsä tilannetta.

Avalanche kärsii tällä hetkellä lukuisista loukkaantumisista. Kahdesta kärkikentästä on jäljellä enää vain yksi pelaaja, kun Mikko Rantanen on ainut terveiden kirjoissa oleva kärkihyökkääjä.

Seuraavasta kahdeksasta pelistä Avalanche pelaa kuitenkin seitsemän kotona, mikä helpottaa hieman tuskaa. Toistaiseksi joukkue on voittanut 13 peliä tällä kaudella ja hävinnyt varsinaisella peliajalla yhdeksän kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL