Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n suurimmalle mestarisuosikille karmeita uutisia! – Tappio ja tähtipelaaja loukkaantui

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon.
AOP

Tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella nähtiin todella uskomaton tulos. Sarjan heittopusseihin lukeutuva Philadelphia Flyers otti toisen voittonsa neljään edelliseen peliin, kun joukkue kaatoi hallitsevan Stanley Cup -mestarin Colorado Avalanchen kotiyleisönsä edessä. Ottelu oli Avalanchelle karmaiseva, sillä joukkue menetti pisteiden lisäksi tähtihyökkääjänsä loukkaantumisen takia.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers järjesti NHL:n ottelukierroksella melkoisen yllätyksen. Flyers kaatoi kotiyleisönsä edessä Colorado Avalanchen 5-3 -lukemin ja katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputkensa. Voitto oli Flyersille toinen edelliseen neljään otteluun.

Flyersilta ottelussa tehomiehinä häärivät Kevin Hayes, Scott Laughton ja Travis Sanheim, jotka kaikki nauttivat kahden tehopisteen illasta. Hayes ja Laughton syöttivät kaksi joukkueensa osumaa, kun kanadalaispuolustaja Sanheim iski tehot 1+1. Muista maaleista vastasivat Travis Konecny, Tanner Laczynski, Tony DeAngelo ja Owen Tippett. Carter Hart torjui voiton kotijoukkueen maalilla ottamalla 29 koppia. Vieraiden maaleista ottelussa vastasivat Alex Newhook kahdesti ja Mikko Rantanen kertaalleen. Alexandar Georgiev otti Avalanchen maalilla 29 torjuntaa.

Tappion lisäksi Avalanche koki ison menetyksen, kun joukkueen tähtisentteri Nathan MacKinnon joutui jättämään ottelun kesken. MacKinnon loukkaantui ottelun avauserässä ja pelasi vain vajaat viisi minuuttia. MacKinnon kerkesi tekemään toki esityön joukkueen ensimmäiseen maaliin.

– MacKinnon on pelaaja, joka pelaa joka ilta 25 minuuttia ja tekee vähän kaikkea mahdollista kentällä, niin hänen poistuminen kokoonpanosta muokkaa koko rakennetta. Meidän täytyy nyt lyödä kaikki tiskiin mitä löytyy, kommentoi päävalmentaja Jared Bednar tilannetta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL