Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nähdäänkö NHL:ssä mielenkiintoinen kauppa? – ”Se on mahdollista…”

New Jersey Devilsin maalivahti Mackenzie Blackwood.
AOP

NHL:n alkukauden vahvimpiin joukkueisiin lukeutuu New Jersey Devils. Devils on parantanut vihdoinkin otteita, sillä joukkue on viimeiset kolme kautta vahvistunut jatkuvasti, mutta tulos ei ole seurannut perässä. Tällä kaudella joukkue on kuitenkin näyttänyt vähän merkkejä potentiaalistaan. Potentiaalin näyttäminen saattaa johtaa mielenkiintoiseen pelaajakauppaan kauden edetessä.

New Jersey Devils on yksi NHL:n parhaimpia joukkueita tällä hetkellä. Liian pitkälle ei kannata kuitenkaan odotuksia nostaa, sillä joukkue on äärimmäisen nuori ja pelitapa voi nousta isoksi ongelmaksi, kun pudotuspelit alkavat.

Lindy Ruffin valmentamassa joukkueessa on paljon syvyyttä ja taitoa kenttäpelaajien puolella. Yksi mielenkiintoinen tilanne joukkueessa löytyy maalinsuulta, sillä Devilsillä on tällä hetkellä kolme erinomaista maalivahtia kiinni sopimuksissa. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi maalivahdeista saatetaan kaupata jo kesken kauden eteenpäin, sillä vaihtoarvoa saattaa olla yllättävänkin paljon.

Tämä maalivahti on Mackenzie Blackwood. Blackwood on ollut Devilsin organisaatiossa jo pitkään, mutta viime kausi meni pipariksi loukkaantumisten takia ja tälle kaudelle kanadalainen sai tshekkiläisen kirittäjän Washington Capitalsista. Devils teki NHL:n vapailla markkinoilla kovan hankinnan, kun GM Tom Fitzgerald iski kolmen vuoden sopimuksen Vitek Vanecekille. Vanecek toimi Capitalsissa Ilya Samsonovin kakkosmaalivahtina, mutta kumpikaan ei saanut sopimusta vanhan seuran kanssa.

Blackwood on myös tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista ja hänen ollessaan sivussa Vanecek on pelannut todella kovalla tasolla joukkueen maalilla. Tshekkiläistä on käynyt tuuraamassa myös joukkueen oma varaus Akira Schmid, joka on aloittanut joukkueen maalilla viisi peliä ja voittanut kaikki. 22-vuotias sveitsiläismaalivahti on Devilsin viidennen kierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta.

Schmidillä on sopimusta vielä ensi kausi jäljellä alle 900 tuhannen dollarin palkalla. Blackwood on kesällä rajoitettu vapaa agentti ja kantaa tällä hetkellä 2,8 miljoonan dollarin palkkaa mukanaan. Jokin maalivahtia kaipaava organisaatio saattaisi olla kiinnostunut lupaavan maalivahdin otteista, jonka tie saattaa olla pahasti tukittuna Devilsissä tällä hetkellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL