Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähti saa arvostusta! – ”Se kuvaa hänen luonnetta”

Philadelphia Flyersin tähtimaalivahti Carter Hart.
AOP

NHL:n yksi alkukauden heikoimpia joukkueita on ollut Philadelphia Flyersin. John Tortorellan valmentama joukkue aloitti kauden todella vahvasti, mutta sittemmin realiteetit ovat iskeneet vasten kasvoja. Flyers on hävinnyt viime aikoina todella paljon pelejä, mutta ainakaan maalivahdista hommat eivät ole jääneet kiinni.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers on todella kovan testin edessä. Flyers pelaa tiistain vastaisena yönä NHL:n hallitsevaa Stanley Cup -mestaria eli Colorado Avalanchea vastaan kotonaan Wells Fargo Centerissä. Flyers tulee otteluun kahden ottelun tappioputkessa ja näissä peleissä joukkue on tehnyt vain kolme maalia. Avalanchellakin on tappio allaan, kun joukkue koki Boston Bruinsin vahvan kotivireen edellisessä kamppailussa.

Flyersin kautta kuvaa hyvin se, miten joukkueen viime aikojen pelit ovat sujuneet. Marraskuun alusta laskettuna joukkue on pelannut yhteensä 17 ottelua ja näistä voittoon on päättynyt kolme. Edellinen voitto on viime viikolta, kun Flyers kaatoi kotiyleisönsä edessä New York Islandersin 4-1 -lukemin. Edellisestä 13 ottelusta joukkue on voittanut vain yhden.

Flyersin kokenut puolustaja Nick Seeler nostaa joukkueen ykkösmaalivahti Carter Hartin arvoa esille. Hart pelaa Avalanchea vastaan joukkueen maalilla.

– Hart on antanut meille jokaisessa ottelussa mahdollisuuden voittoon. Ihan jokaisessa ottelussa. Hart tuppaa olemaan todella kriittinen itseään kohtaan, mutta se kuvaa hänen luonnetta erinomaisesti, kehui Seeler.

Hart on pelannut tällä kaudella yhteensä 18 ottelua ja kanadalainen on voittanut näistä seitsemän. Torjuntaprosentti heikossa Flyersissa on silti huiman hyvä 91,1.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL