Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-kierroksella todellinen huippuottelu! – Tähtivalmentaja palaa kotiin

Bruce Cassidy Vegasin päävalmentajaksi.
AOP

NHL:ssä uusi otteluviikko aloitetaan mielenkiintoisella kierroksella. Ottelukierroksella nähdään yhteensä kuusi ottelua joista yksi on ylitse muiden. Bostonissa NHL:n kaksi alkukauden kuuminta joukkuetta kohtaavat toisensa, kun Boston Bruins isännöi Vegas Golden Knightsia. Golden Knightsia valmentaa nykyisin yhdysvaltalaisvalmentaja, joka johdatti Bruinsin Stanley Cup -finaaleihin 2019.

NHL:n uusi peliviikko käynnistyy todellisella huippuottelulla. NHL:n itäistä konferenssia johtava Boston Bruins kohtaa TD Gardenissa NHL:n läntistä konferenssia johtavan Vegas Golden Knightin. Ottelussa on kova lataus, sillä Golden Knightsin päävalmentajana toimiva Bruce Cassidy palaa niin sanotusti kotiin. Cassidy valmensi pitkään Bruinsia menestyksekkäästi, mutta sai potkut viime kesänä GM Don Sweeneyn toimesta. Sweeney palkkasi Bruinsin uudeksi päävalmentajaksi aiemmin urallaan Dallas Starsia valmentaneen Jim Montogomeryn.

Isoon otteluun kumpikin joukkue tulee voitto allaan. Bruins on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja kaatoi viime pelissään Colorado Avalanchen tylyin 5-1 -lukemin TD Gardenissa. Golden Knights pelaa Bruinsia vastaan vieraskiertueensa neljännen kamppailun. Vieraskiertueella joukkue on napsinut kaksi voittoa kolmesta pelistä. Edellisessä kamppailussa joukkue kaatoi Detroit Red Wingsin vieraissa 4-1 -lukemin. Ainut tappio on tullut Pittsburgh Penguinsille. Tuossa ottelussa Mike Sullivanin valmentama ryhmä oli parempi lukemin 4-3.

Vain kolme ottelua tällä kaudella hävinnyt Bruins ei ole taipunut vielä kertaakaan kotiyleisönsä edessä tämän kauden aikana. Muutamaan kertaan tappio on ollut lähellä, kun ottelut ovat venyneet jatkoajalle, mutta aina lopulta Bruins on löytänyt keinon voittoon. Nyt haaste on kovaa luokkaa, joten voittoa ei voida täysin selvänä enää pitää.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti ja voitot menivät aina vierasjoukkueille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL