Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK:n alivoima oli rautaa! – Tehokas viimeistely takasi voiton

HIFK vs Pelicans, Eetu Koivistoinen, Jasper Patrikainen.
AOP

Helsingin IFK jatkoi vahvaa virettään Liigassa. Sarjan ehdottomiin mestarisuosikkeihin lukeutuva joukkue otti tyylipuhtaan kotivoiton vaikeuksista huolimatta ja nousi Liigassa jo yhdeksännelle sijalle. Joukkueen matka suoraan pudotuspelipaikkaan kaventui jälleen ja on enää viisi pistettä.

Ville Peltosen valmentamalla Helsingin IFK:lla on menossa melkoinen ryhtiliike. HIFK kaatoi keskiviikon Liiga-kierroksella Lahden Pelicansin 3-2 -lukemin ja otti jo seitsemännen voiton yhdeksään peliin. Näistä otteluista pisteitä on kertynyt yhteensä 21 kappaletta, sillä yksi voitto on tullut jatkoajan jälkeen, kuten myös yksi tappio. Kotijäällään HIFK on taipunut viimeksi lokakuun lopulla, kun Tampereen Ilves oli parempi 5-2 -lukemin Helsingissä.

Keskiviikkona HIFK otti paljon jäähyjä ja tappoi muun muassa viiden minuutin alivoiman, kun ruotsalaispuolustaja Johan Motin lensi suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta. HIFK päästi kuitenkin molemmat maalinsa alivoimalla, kun Aatu Jämsen onnistui 5vs3 -ylivoimalla toisessa erässä ja Joni Ikonen kavensi pelin 3-2’n kolmannen erän puolivälissä.

HIFK:ta kaksi päästettyä maalia ei haitannut, sillä joukkue iski itse kolmesti. Maaleista vastasivat luottosentterit, kun kultakypärää kantava Eetu Koivistoinen iski kahdesti ja Otto Paajanen teki toisen erän lopussa todella tärkeän 2-1 -johtomaalin.

Kotijoukkueen maalilla Roope Taponen otti ottelussa 21 torjuntaa, kun Jasper Patrikainen venyi kiekon tielle 14 kertaa Pelicansin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga