Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jatkuuko Ilveksen hirmuvire? – Joulukuu käynnistyy kahdella Liiga-ottelulla

Tampereen ilves, CHL, Matias Mäntykivi
AOP

Torstaina käynnistyy Liigan joulukuun ottelut. Torstaina pelataan kaksi ottelua, kun sekä Hämeenlinnassa, että Vaasassa kiekko tippuu jäähän kello 18.30. Hämeenlinnassa HPK saa toisena päivänä putkeen vastaansa kovan tamperelaisen joukkueen, kun tällä kertaa vastaan tulee Liigan kärjessä olevan Ilveksen. Vaasassa Sport saa vastaansa tiukkaa taistelua pudotuspelipaikasta käyvän Porin Ässät.

Joulukuussa pelataan Liiga-kiekkoa käytännössä koko kuukauden ajan. Mukana on myös CHL:n pudotuspelejä ja Euro Hockey Touria, mutta muita katkoja ei sarjassa ole. Torstain kierroksella nähdään kaksi mielenkiintoista ottelua. Jarno Pikkaraisen valmentama HPK saa vastaansa Antti Pennasen valmentaman Ilveksen. Vaasassa Risto Dufvan johtama Sport kohtaa Karri Kiven valmentaman Ässät.

Hämeenlinnassa HPK saa todella kovan haasteen vastaansa, kun Ilves on voittanut seitsemän ottelua putkeen ja kerännyt näistä otteluista huimat 20 pistettä. Ainoastaan yksi voitto on tullut varsinaisen peliajan jälkeen, kun Sport kaatui kotikentällä 4-3 -lukemin. Tiistaina Ilves piti KalPan kotonaan kurissa 3-1 -voitolla. HPK kohtasi keskiviikkona kotiyleisönsä edessä Tapparan ja taipui 5-3 -lukemin. HPK on viimeisestä kymmenestä pelistä voittanut vain kaksi. Pisteitä joukkue on kerännyt silti yhdeksän kappaletta.

Vaasassa Sport pyrkii katkaisemaan kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa. Edellisissä peleissä Sport on taipunut vieraissa KooKoon ja Lappeenrannan SaiPan käsittelyssä. Viimeksi joukkue pelasi SaiPaa vastaan kotonaan reilu viikko sitten ja juhli voittoa 6-2 -lukemin. Ässät pelasi keskiviikkona SaiPaa vastaan kotonaan ja voitti 5-1 -lukemin. Kiven valmentama joukkue on viime aikoina ollut vahvassa vireessä, kun edellisestä seitsemästä ottelusta joukkue on voittanut viisi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga