Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigassa mielenkiintoinen kierros – Palaako mestarisuosikki voittokantaan?

Liigajengit JYP ja TPS.
AOP

Liigassa pelataan keskiviikkona todella mielenkiintoinen, kun monet huippujoukkueet ovat tulessa. Helsingissä Ville Peltosen valmentama HIFK saa vastaansa kovan haasteen, kun Liigan kärkikahinoissa pyörivä Pelicans saapuu vieraaksi. Liigan ehdottomiin mestarisuosikkeihin kuuluva Turun Palloseura pyrkii kotonaan palaamaan voittokantaan. Vastaan tulee todella energinen joukkue Jyväskylästä.

Liigan keskiviikko tarjoaa neljän ottelun kierroksen. Hämeenlinnassa HPK isännöi vahvaa virettä esittäneen Tampereen Tapparan. Helsingissä IFK kohtaa Lahden Pelicansin. Turussa Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura saa vastaansa JYP:n Jyväskylästä ja Porissa Ässät isännöi Lappeenrannan SaiPaa.

Keskiviikon kierrokselle lähdetään sellaisista asetelmista, että tiistaina Kuopion KalPan Nokia Areenassa kaatanut Tampereen Ilves on Liigan kärjessä yhdessä Rauman Lukon kanssa. Pelicans on kolmantena vain pisteen Ilvestä ja Lukkoa perässä. Neljäntenä on KalPa. Suuriin mestarisuosikkeihin lukeutuvat Oulun Kärpät, Tappara ja TPS taistelevat tiukasti suorista pudotuspelipaikoista sijoilla viisi, kuusi ja seitsemän.

TPS:llä on ollut vaikeaa

Turussa pelataan todella mielenkiintoinen ottelu, kun edellisestä kuudesta pelistään vain kaksi voittanut Turun Palloseura isännöi Jukka Rautakorven valmentamaa JYP:ä. JYP on noussut vahvalla viime aikojen näytöillä jo kymmenenneksi. Pisteitä on koossa 32 kappaletta ja eroa suoraan pudotuspelipaikkaan on enää kahdeksan pistettä. Eroa Liigassa viimeisenä olevaan SaiPaan on toki vain kuusi pistettä.

JYP kaatoi viikonlopun peleissä Mikkelin Jukurit kahdesti maalierolla 9-3. TPS pelasi viime viikolla vain yhden pelin, kun joukkue kärsi runsaslukuisen kotiyleisön edessä 3-1 -tappion Lukolle lauantaina.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella ja tuolloin TPS oli Jyväskylässä vahvempi 4-1 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga