Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähdelle muhkea jatkosopimus – ”Tämä kertoo arvostuksestamme…”

Dallas Starsin Roope Hintz on ollut iskussa alkukaudesta.
AOP

NHL:n suomalaisväritteisin joukkue eli Dallas Stars on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Stars teki joukkueen ykkössentteri Roope Hintzin kanssa kahdeksan vuoden lapun, jolla hyökkääjä tienaa lähes 70 miljoonaa dollaria. Tällä hetkellä joukkueen nuori runko on kiinnitetty todella pitkäksi aikaa.

Dallas Stars teki odotetun sopimuksen, kun tiistaina joukkue julkaisi tehneen kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen suomalaissentteri Roope Hintzin kanssa. Hintzin sopimuksen keskikausiansio on jatkossa 8,45 miljoonaa dollaria kaudelta. Sopimuksen kokonaisarvo on 67,6 miljoonaa dollaria.

Hintzin sopimus kattaa täyden siirron estävän pykälän aina kaudesta 2024-25 alkaen, eli mikäli Stars haluaa hyökkääjästä eroon, niin hänet on kaupattava ensi kauden aikana. Muuten eroon pääsemiseen tarvitaan hyökkääjän suostumus tai sopimuksen ulososto. Tampereelta kotoisin oleva 191 senttinen keskushyökkääjä on kesän 2015 NHL:n varaustilaisuuden toisen kierroksen varaus. Stars poimi Hintzin vuorolla 49.

Uusi sopimus on hyökkääjän NHL-uran kolmas. Tällä hetkellä nopea keskushyökkääjä tienaa kaudesta 3,15 miljoonaa dollaria. Uudella sopimuksella Hintz tienaa neljän kauden aikana allekirjoitusbonuksia yhteensä 12 miljoonaa dollaria. Hyökkääjä pelaa tällä hetkellä viidettä kauttaan NHL:ssä ja 261 runkosarjaotteluun on syntynyt 194 tehopistettä. NHL:n pudotuspeleissä on syntynyt toistaiseksi 44 otteluun 25 tehopistettä.

– Hintz on dynaaminen kahdensuunnan keskushyökkääjä, joka on todistanut olevansa yksi sarjan parhaista pelipaikallaan. Se, että Hintz saa saman arvoisen sopimuksen kuin Miro Heiskanen, kertoo siitä miten paljon arvostamme hyökkääjää organisaation toimesta, kommentoi GM Jim Nill tuoretta sopimusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL