Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

17 ottelua putkeen! – NHL:n kanadalaistähden putki on jo hämmästyttävän pitkä

Toronto Maple Leafsin Mitch Marner on jo 17 ottelun pisteputkessa.
AOP

Pahoista loukkaantumisista kärsivä Toronto Maple Leafs onnistui ottamaan tiistain vastaisena yönä jälleen voiton. Maple Leafs kohtasi vieraissa vahvassa syysvireessä olevan Detroit Red Wingsin ja otti vahvan ensimmäisen puolikkaan turvin ottelusta voiton nimiinsä. Maple Leafsin kanadalainen supertähti jatkoi hurjaa putkeaan iskemällä joukkueensa voittomaalin.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs kävi ryöstöreissulla Detroitissa. Maple Leafs kaatoi Detroit Red Wingsin 4-2 -lukemin ja otti jo kauden 14. voittonsa. Maple Leafs ratkaisi ottelun ensimmäiseen 29 minuuttiin takomalla neljä maalia. Tästä kotijoukkue ei enää toipunut.

Maple Leafsilta vahvassa vireessä olivat joukkueen syömähampaat. Auston Matthews, William Nylander ja Mitch Marner onnistuivat maalinteossa. Heidän lisäkseen ruotsalaispuolustaja Rasmus Sandin iski kauden ensimmäisen osumansa.

Matthewsille maali oli vasta kauden 11. ja hyökkääjällä on koossa yhteensä 26 tehopistettä, kun yhdysvaltalainen syötti Sandinin osuman toisessa erässä.

Marner nosti kauden maalisaldonsa jo seitsemään. Marner naulasi toisen erän alussa Maple Leafsin 3-1 -johtoon ja venytti pisteputkensa jo 17 ottelun mittaiseksi. Marner on enää yhden ottelun päässä seurahistorian pisimmästä pisteputkesta. Tätä jakavat Ed Olczyk ja Darryl Sittler. Olczykin putki on tuoreempi, sillä se tapahtui kaudella 1989-90.

– Pisteputki on ihan hieno juttu, mutta täytyy muistaa ettei kukaan saavuta mitään, jos ei pelaa hyvässä joukkueessa, kommentoi Marner.

Vieraiden maalilla Matt Murray jatkoi loistavia otteitaan torjumalla 42 kertaa.

Ville Husso aloitti ottelun ja torjui yhdeksän kertaa Red Wingsin tolppien välissä. Husso vaihdettiin maalilta 4-1 -maalin jälkeen pois. Alex Nedeljkovic torjui 12 kertaa eikä päästänyt enää maaleja.

Kotijoukkueelta ottelussa maalinteossa onnistuivat saksalaispuolustaja Moritz Seider ja hyökkääjä Adam Erne. Seider syötti Ernen maalin ja nosti samalla kauden pistesaldon 11. Maali oli saksalaiselle vasta kauden toinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL