Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n kuumin maalitykki sai tunnustuksen! – Valittiin viikon tähdistöön

Dallas Starsin Jason Robertson odottaa vieläkin uutta sopimusta.
AOP

NHL:ssä on jälleen uusi viikko polkaistu käyntiin ja sarjassa on palkittu menneen viikon tähdet. Tällä kertaa jokaiselle pelipaikalle löytyy tähdistöön kuuluva pelaaja, kun sekä hyökkääjä, puolustaja, että maalivahti sai maininnan viime viikon suorituksistaan. Torstaina NHL julkaisee marraskuun kuukauden tähdet.

NHL:n menneen viikon ykköstähdeksi valittiin Dallas Starsin laitahyökkääjä Jason Robertson. Kakkostähti meni armottomaan iskuun noussut Winnipeg Jetsin luottopuolustaja Josh Morrissey. Kolmostähti meni New York Islandersin tähtimaalivahti Ilya Sorokinin nimiin.

Starsin tulikuuma Robertson oli hurjassa vireessä menneellä viikolla. Neljään otteluun huippuhyökkääjä takoi hurjat kuusi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä. Robertson nousi samalla koko NHL:n maalipörssin kärkeen. Stars voitti viikon neljästä ottelustaan vain yhden, mutta sai pisteitä kolmesta pelistä.

Robertson teki viikon kolmessa ensimmäisessä pelissä kaksi maalia jokaiseen otteluun. Uuteen viikkoon lähdettäessä hyökkääjä on 15 ottelun pisteputkessa, mikä on Starsin organisaation historian pisin putki.

Jetsin luottopuolustaja Morrissey oli koko viikon tehokkain puolustaja. Morrissey iski neljään peliin yhteensä tehot 3+4 ja ratkaisi kaksi ottelua jatkoajoilla. Jets on koko NHL:n Keskisen divisioonan toisena 27 pisteellä heti Starsin jälkeen.

Islandersin venäläinen tähtimaalivahti Sorokin torjui viikon kolmessa ottelussaan yhteensä 103 laukausta, kun häntä kohti lauottiin 107 kertaa. Päästettyjen maalien keskiarvo oli hurja 1,32 ja torjuntaprosentti 96,3. Sorokin torjui 49 kertaa, kun Islanders nollasi kotonaan Edmonton Oilersin ennen Yhdysvaltain kiitospäivää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL