Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL-tähdeltä hurja ennätys! – Ensimmäinen historiassa

San Jose Sharksin Erik Karlsson on ollut hurjassa vireessä alkukaudesta.
AOP

NHL:n yksi heikoimmista joukkueista jo kolmen edellisen kauden ajan on ollut San Jose Sharks. Tällä hetkellä joukkue on kuitenkin kääntynyt uudelleenrakennuksen pariin, kun joukkue sai kesällä uuden GM:n. Mike Grier on tehnyt jo sellaisia siirtoja, että Sharksin kelkka alkaa lähitulevaisuudessa kääntyä. Tällä kaudella joukkueella on ollut vähän ilonaiheita, mutta joukkueesta löytyy myös yksi kirkas tähti, mistä fanit ovat saaneet nauttia.

San Jose Sharksin ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson pelaa aivan käsittämättömällä tasolla. Karlsson johtaa koko NHL:n puolustajien pistepörssiä. Vielä kymmenisen vuotta sitten tämä olisi ollut normaalia, mutta viimeiset kaudet ovat olleet puolustajalta loukkaantumisten takia niin heikkoja, että parasta ennen päiväyksen uskottiin menneen ohi jo.

Tällä kaudella ruotsalainen kaksinkertainen Norris-voittaja on paukuttanut hurjat tehot. 24 otteluun Karlsson on paukuttanut 11 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä. Kauden tähtihetki osui Anaheim Ducksia vastaan marraskuun alussa pelattuun otteluun, kun ruotsalainen teki uransa ensimmäisen hattutempun ja samalla tehot 3+1.

Oikealta laukova huippupuolustaja teki myös historiaa Sharksin paidassa. Karlssonista tuli Sharksin vielä kovin lyhyen seurahistorian ajalta ensimmäinen puolustaja, joka on tehnyt 20 tehopistettä kuukauteen. Tällä hetkellä Landsbrosta kotoisin olevalla puolustajalla on kasassa 13 otteluun 20 pistettä. Sharks pelaa marraskuussa vielä

Aiempi ennätys oli 19 pistettä, joka oli Brent Burnsilla. Burns kaupattiin kesällä Carolina Hurricanesiin.

Viime kaudella NHL:ssä nähtiin kolme puolustajaa tekemässä enemmän kuin 20 pistettä yhden kuukauden aikana. Nashville Predatorsin Roman Josi paukutti maaliskuussa 28 tehopistettä. Muut puolustajat olivat Tampa Bay Lightningin Victor Hedman ja Pittsburgh Penguinsin Kris Letang.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL