Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n Stanley Cup -mestari teki kovan hankinnan! – Hurjasti NHL-kokemusta

Alex Galchenyuk edusti Yhdysvaltoja Tampereella pelatuissa MM-kisoissa.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche pelaa vahvaa alkukautta. Jared Bednarin valmentama joukkue on pystynyt voittamaan paljon pelejä, vaikka organisaatio on kärsinyt runsaasti loukkaantumisista. Nyt Avalanche on tehnyt kovan hankinnan hyökkäykseen, kun lukuisia NHL-seuroja urallaan edustanut yhdysvaltalaishyökkääjä saapuu Denveriin.

Colorado Avalanche on tehnyt yhden vuoden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Alex Galchenyukin kanssa. 29 vuotta helmikuussa täyttävä hyökkääjä teki Avalanchen kanssa kaksisuuntaisen sopimuksen, jonka puolesta yhdysvaltalainen tienaa NHL:n puolella pelatessaan 750 tuhatta dollaria ja AHL:ssä 250 tuhatta.

Galchenyuk oli syksyllä Avalanchen harjoitusleirillä mukana, mutta ei saanut sopimusta vielä lokakuussa joukkueesta. Montreal Canadiensin entinen ykköskierroksen varaus on pelannut urallaan 643 ottelua. Näissä on syntynyt 146 maalia ja yhteensä 354 tehopistettä.

Parhaalla kaudella hyökkääjä on takonut 56 tehopistettä Canadiensin paidassa kaudella 2015-16. 50 pisteen rajan Wisconsinin osavaltiosta kotoisin oleva Galchenyuk on rikkonut yhteensä kaksi kertaa. Maaleja parhaalla kaudella on syntynyt 30 kappaletta.

Ennen Avalanchea Galchenyuk on edustanut Canadiensin lisäksi Pittsburgh Penguinsia, Minnesota Wildia, Ottawa Senatorsia ja Arizona Coyotesia.

Tällä hetkellä joukkueen hyökkäyksestä puuttuvat Valeri Nichushkin, Gabriel Landeskog ja Evan Rodrigues kärkiketjuista loukkaantumisten takia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL