Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueelle jälleen vierasvoitto! – Supertähden pisteputki jo viidessä

Vancouver Canucksin J.T. Miller on hyvässä vireessä.
AOP

Alkukaudesta heikosti pelannut Vancouver Canucks on noussut hyvään vireeseen. Joukkue otti jo kolmannen vierasvoiton putkeen, kun joukkue haki San Jose Sharksin vieraista hienon voiton kovan taistelun jälkeen. Joukkueen tähtihyökkääjä iski ottelussa kaksi pistettä ja venytti pisteputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi. NHL:n pisimpiin putkiin tämä ei kuitenkaan lukeudu.

NHL:ssä kauden seitsemällä tappiolla aloittanut Vancouver Canucks on pelannut sittemmin tulosten valossa paljon paremmin. Bruce Boudreaun valmentama joukkue nappasi maanantain vastaisena yönä hienon 4-3 -vierasvoiton San Jose Sharksista, kun venäläishyökkääjä Andrei Kuzmenko ratkaisi ottelun jatkoajalla. Kuzmenko laukoi jatkoajan toisella minuutilla kiekon ohi Kaapo Kähkösen, joka torjui Sharksin maalilla yhteensä 16 kertaa.

Canucksista vahvassa vireessä oli koko Kuzmenkon edustama kakkoskenttä. Jokainen kentän hyökkääjistä teki tehot 1+1, kun Elias Pettersson ja Ilya Mikheyev onnistuivat myös tehoilemaan. Joukkueen neljännestä maalista vastasi puolustaja Kyle Burroughs. J.T. Miller syötti ottelussa kaksi maalia ja venytti pisteputkensa jo viiteen otteluun.

Thatcher Demko on nostanut Canucksin maalilla tasoaan. Tässä ottelussa yhdysvaltalaiselle kertyi yhteensä 32 kertaa.

– Tämä osoitti joukkueemme luonnetta. Olimme tosi väsyneitä ja Sharks pyöritteli meitä koko päätöserän, mutta me löysimme tavan nousta kahdesti takaa peliin mukaan, kehui Boudreau.

Edellisestä kuudesta pelistään viisi voittanut Canucks tarvitsi pisteitä. Joukkueen kapteeni ja paras maalintekijä Bo Horvat kehui joukkueen maalivahdin tekemistä.

– Ottelu oli tosi kova, sillä tämä oli toinen peli jo kahden päivän sisään, mutta pyrimme pitämään pelimme korkealla tasolla. Tämä ei kuitenkaan ollut meidän paras pelimme, mutta löysimme silti tien voittoon. Demko seisoi päällään maalilla tänään ja ryösti tästä pelistä voiton.

Sharksilta Luke Kunin iski kaksi maalia ja Logan Couture yhden. Erik Karlsson vietti normaalia päivää syöttämällä kaksi joukkueensa maaleista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL