Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n yllätysjoukkueen putki kestää! – Jälleen huima voitto

Seattle Krakenin Matty Beniers Anaheim Ducksia vastaan.
AOP

NHL:ssä on eletty mielenkiintoista marraskuuta, kun monella eri joukkueella on huimat voittoputket käynnissä. Yksi näistä joukkueista on Seattle Kraken, joka on noussut kuukauden aikana aivan NHL:n läntisen konferenssin kärkipäähän. Tuoreimmassa ottelussa joukkue kaatoi vieraskaukalossa Anaheim Ducksin tähtihyökkääjänsä johdolla.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken on hurjassa lennossa. Kraken kaatoi maanantain vastaisena yönä Anaheim Ducksin 5-4 -lukemin ja nappasi jo viidennen voittonsa putkeen. Kraken on tällä hetkellä NHL:n Tyynenmeren divisioonassa toisena heti Vegas Golden Knightsin takana, jonka alkukausi on ollut hurja uuden päävalmentajansa alaisuudessa.

Krakenin ykköstähti Ducksia vastaan pelatussa ottelussa oli nuori tähtisentteri Matty Beniers, joka iski maalin ja kaksi syöttöä. Joukkueessa oli myös toinen vähintään kaksi tehopistettä tehnyt pelaaja, kun Daniel Sprong iski tehot 1+1. Joukkueen muista maaleista vastasivat ykkössentteri Alex Wennberg, puolustaja Vince Dunn ja Beniersin ketjukaveri Jared McCann. Maalilla Martin Jones jatkoi erinomaisia otteita torjumalla voiton 25 torjunnalla. Päävalmentaja Hakstol ei lämmennyt joukkueensa esitykselle vaikka voitto tarttuikin mukaan.

– En oikein tykkää tavasta joten voitto lopulta otettiin. Me haluamme rakentaa peliä hyviin voittoihin ja tämä on aika siinä, ja siinä. Meidän joukkueella on ainakin varmuutta voittaa pelejä näinkin.

Ducksin puolelta ottelussa maalinteossa onnistuivat Adam Henrique, Troy Terry, Mason McTavish ja Derek Grant. Trevor Zegras syötti ottelussa kolme maalia. Ducksin maalilla aloittanut John Gibson joutui jättämään pelin kesken kolmannen erän alussa 5-4 -maalin jälkeen loukkaantumisen jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL