Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Liiga

Liigan mestarisuosikille merkittävä jatkosopimus! – ”Viime vuosien lahjakkaimpia pelaajia…”

Ilveksen hyökkääjälupaus Jani Nyman.
AOP

Lahden Pelicansia perjantain Liiga-kierroksella pöllyttänyt Tampereen Ilves on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Ilves kiinnitti NHL:n viime kesänä varatun huippulupaavan hyökkääjän sopimuksella, joka pitää tamperelaisen joukkueessa vielä pitkään. Sopimuksessa on tietenkin NHL-pykälä, joka mahdollistaa siirtymisen Pohjois-Amerikkaan myös kesken sopimuksen.

Tampereen Ilves on tehnyt todella hyvän laukauksen omaavan laitahyökkääjä Jani Nymanin kanssa vuoteen 2024 asti kestävän sopimuksen. Nyman varattiin viime kesän NHL:n varaustilaisuudessa Seattle Krakenin toimesta NHL:n. Nyman on edustanut nuorten jääkiekkomaajoukkueita ja oli viime talvena alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa yksi joukkueen parhaimmista maalintekijöistä.

Tällä kaudella vuonna 2004 syntynyt laitahyökkääjä on tehnyt 18 otteluun kuusi maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Nuorten SM-liigassa Nyman on pelannut myös kaksi peliä ja näissä on syntynyt viisi maalia.

– Nyman on Ilveksen viime vuosien lahjakkaimpia pelaajia ja vuodesta toiseen osoittanut kykynsä nousta seuraavalle tasolle. Hän on poikkeuksellisen kilpailullinen pelaaja ja omaa a-luokan työmoraalin, jotka lahjakkuuden ohella mahdollistavat hänen kehittymisensä päivä päivältä, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Kraken poimi hyökkääjän viime kesänä NHL:n varaustilaisuuden toisella kierroksella. Kraken käytti isokokoiseen 191 senttiseen Nymaniin varausvuoron 49.

– Nyman on ikäisekseen todella omistautunut lajille ja tulee kehittymään vielä paljon tulevien vuosien aikana. Olemme seurana pyrkineet tukemaan ja auttamaan hänen kehitystään, mutta lopulta pelaaja tekee aina itse työn. On mahtavaa, että Jani jatkaa Ilveksessä ja hänet nähdään joukkueessamme myös ensi kaudella.

Perjantaina Nyman sai peliaikaa vajaat 12 minuuttia, kun Ilves kaatoi kotiyleisön edessä Pelicansin 6-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga