Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Liiga

Liigalta tiedote! – Tässä uudet pelipäivät siirretyille otteluille

Nokia Areena, Tampere
AOP

Liigassa on jouduttu tekemään marraskuussa merkittäviä muutoksia otteluohjelmaan. Syynä on Tampereen Tapparan ja Mikkelin Jukurien menestys CHL:ssä sekä Tapparan pelaajien sairastumiset. Liiga on päättänyt nyt uudet pelipäivät siirretyille otteluille.

Liiga on vahvistanut kolme ottelusiirtoa. Tapparan sairas- ja loukkaantumistapausten vuoksi peruuntuneille molemmille otteluille on nyt löydetty uudet pelipäivät. CHL:ssä menestyneiden Jukurien ja Tapparan jatko-ohjelma tuo muutoksia joulukuun Liiga-peleihin.

Torstaina Tapparassa ilmenneiden sairastapausten ja loukkaantumisten vuoksi peruuntunut Tappara – Lukko pelataan maanantaina 6.2.2023. Aiemmin Liiga tiedotti, että perjantaina 25.11. ohjelmassa ollut HPK – Tappara pelataan keskiviikkona 30.11.

Keskiviikolle 7.12. merkitty Jukurit – Kärpät siirtyy keskiviikolle 18.1.2023. Maanantaille 12.12. merkityn Tappara – Pelicans-ottelun uusi ottelupäivä on tiistaina 10.1.2023.

– Torstaina tehdyt ottelukalenterin muutokset johtuivat Tapparan kokoonpanotilanteesta. He eivät yksinkertaisesti saaneet riittävää määrää pelaajia jalkeille, jotta Lukko- ja HPK-ottelut olisi voitu pelata. Nämä muut siirrot taas liittyvät CHL:ään, eikä niillä ole tekemistä Tapparan kokoonpanotilanteen kanssa, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä tarkentaa.

– Jouduimme siis tekemään muutoksia joulukuun otteluohjelmaan CHL:n pudotuspelien vuoksi. Jukurit ja Tappara pelaavat ensimmäiset neljännesfinaaliottelunsa itsenäisyyspäiväviikolla ja ratkaisuottelut viikkoa myöhemmin, Järvelä lisää.

Lauantaina Liigassa on vuorossa iso ottelukierros, kun tulessa nähdään 12 joukkuetta. Jukurit isännöi kotonaan JYP:ä, mutta Tappara ei pelaa.

Lähde. Liiga.fi

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga