Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa vierasvoittojen ilta – Mestarisuosikin karmaiseva putki poikki

Kärppien Joel Blomqvist ja Ville Leskinen.
AOP

Liigassa nähtiin vierasvoittojen ilta ja kaikki voittaneet joukkueet katkaisivat voitoillaan pitkät tappioputket. Pisin oli Hämeenlinnan Pallokerholla, joka katkaisi huiman viiden ottelun mittaisen tappioputkensa ja otti ensimmäisen voiton kuukauteen. Raumalla kaksi huippuseuraa pelasivat pisteistä ja ottelu ratkesi hyvinkin eriskummalliseen osumaan.

Raumalla Liigan kaksi huippujoukkuetta, sarjakärki Lukko ja tappioputkessa rypenyt Oulun Kärpät kohtasivat. Ottelussa Kärpät nousi tappioasemasta hienoon 2-1 -voittoon. Ottelu ratkesi todella mielenkiintoisella tavalla, kun kiekko pomppi Lukon puolustajan pakki-pakki -syötöstä päin kultakypärä Ville Leskistä. Leskisestä kiekko muutti suuntaa ja painui ohi voimattoman Artem Zagidullinin ohi kotijoukkueen maaliin. Lukko ei hyvästä yrityksestä huolimatta saanut enää tasoitusta tehtyä vaan pisteet lähtivät Ouluun.

Kouvolassa nähtiin Liigaan äärimmäisen poikkeukselliset maalijuhlat, kun HPK onnistui kaatamaan KooKoon 5-4 -lukemin. Jarno Pikkaraisen valmentaman joukkueen ykköstähdeksi nousi maalivahti Sami Rajaniemi, joka torjui 35 kertaa. Lisäksi joukkueen kakkoskentän Markus Nenonen oli hurjassa vireessä iskemällä 3+1 tehot taululle. Nenosen kentän keskushyökkääjä Aleksi Mustonen iski kolme pistettä, kun Mustonen iski maalin ja syötti kaksi.

Porissa Ässien neljän ottelun mittainen voittoputki tuli päätepisteelleen, kun Lahden Pelicans haki pisteet Isomäestä 3-1 -voitolla ja katkaisi oman kahden ottelun mittaisen tappioputkensa. Pelicansilta maalinteossa onnistuivat Aatu Jämsen, Lars Bryggman ja Lukas Jasek. Jasper Patrikainen otti vieraiden maalilla 30 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga