Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lauantain huippuottelu pelataan Turussa! – Oulussa jaossa isot pisteet

TPS juhlii voittoa.
AOP

Liigassa pelataan todella mielenkiintoinen kuuden ottelun kierros lauantaina. Jokainen ottelu alkaa viideltä ja ainakin kahdella paikkakunnalla pelataan isoista pisteistä. Kierroksen ehdottomat huippuottelut pelataan Turussa ja Oulussa. Turussa TPS isännöi Rauman Lukkoa ja Oulussa Kärpät sekä Helsingin IFK ottavat toisistaan mittaa toisen kerran 24 tunnin sisään.

Liigan lauantai tarjoaa jälleen loistavia otteluja. Turussa nähdään todennäköisesti yksi kauden kovimmista yleisömääristä, kun Turun Palloseura isännöi sarjan kärjessä olevaa Rauman Lukkoa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kolmesti tällä kaudella aiemmin ja näistä voitot ovat Lukolle 2-1. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kotipelinsä. Kummallakin joukkueella on tappio alla ennen lauantain koitosta.

Oulussa Kärpät ja Helsingin IFK pelaavat pisteistä. Joukkueet kohtasivat perjantaina Helsingissä ja tuossa ottelussa Kärpät oli jatkoajalle venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin parempi. Kärpät on voittanut kaksi edellistä otteluaan, kun HIFK:lla katkesi kahden ottelun mittainen voittoputki. Lauantain ottelu on joukkueiden kauden kolmas keskinäinen ja näistä voitot ovat 1-1 ennen tätä iltaa. Kahteen otteluun on nähty yhteensä viisi maalia, joten maalijuhlaa on vaikea ennustaa lauantaillekaan.

Lahdessa sarjan toisena oleva Pelicans kohtaa Hämeenlinnan Pallokerhon. Pelicansilla on voitolla mahdollisuus nousta sarjassa kärkeen, sillä eroa Lukkoon on vain yksi piste. Pelicansin on voittaakseen parannettava paljon perjantain ottelusta, jossa joukkue koki 6-2 -lukemin vierastappion Tampereen Ilvekselle. HPK katkaisi edellisessä ottelussa viiden ottelun mittaisen tappioputken, kun KooKoo kaatui vieraissa 5-4 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga