Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Päättyykö Kärppien tuska? – Liigassa kolme mielenkiintoista ottelua!

Kärppien Ville Leskinen Lukkoa vastaan.
AOP

Liigassa peliviikko aloitetaan keskiviikkona, kun luvassa on kolme mielenkiintoista ottelua. Liigaa 23 ottelun jälkeen johtava Rauman Lukko kohtaa keskiviikkona yhden suurista mestarisuosikeista, kun Oulun Kärpät matkustaa Raumalle. Kärpät on valahtanut sarjassa seitsemännelle sijalle. Kahdessa muussa ottelussa KooKoo saa vieraakseen HPK:n ja Ässät pelaa Porissa Lahden Pelicansia vastaan. Kierroksen ottelut alkavat tuttuun tapaan kello 18.30.

Raumalla pelataan keskiviikkoillan mielenkiintoisin Liiga-kamppailu, kun Lukko saa vastaansa melkoisessa limbossa olevan Oulun Kärpät. Lauri Marjamäen valmentama joukkue on voittanut viimeisestä kuudesta pelistään vain yhden, kun ennen maajoukkuetaukoa KalPa kaatui kotijäällä voittolaukauskilpailun jälkeen. Tämän jälkeen joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen ja kerännyt vain yhden pisteen sekä tehnyt neljä maalia. Edellinen ottelu viikonloppuna päättyi kotiyleisön edessä 3-2 -tappioon SaiPalle, joka oli juuri hävinnyt Vaasassa Sportille 6-2 -lukemin.

Marko Virtasen valmentama Lukko lähti maajoukkuetauolle tappio Tampereen Tapparalle niskassaan. Maaottelutauon aikana joukkue menetti pistepörssiä johtaneen Anrei Hakulisen loukkaantuneiden listalle. Lisäksi Lukko taipui heti ensimmäisessä pelissään HIFK:lle vieraissa tauon jälkeen, mutta palasi voittojen tielle viime viikonloppuna TPS:n kustannuksella. Lukko on voittanut Raumalla Kärpät nyt viisi kertaa putkeen. Edellinen oululaisten vierasvoitto on vuodelta 2019.

Kouvolassa KooKoo ja HPK kohtaavat toisensa keskellä tappioputkia. KooKoon tappioputki on kolmen ottelun mittainen, jonka aikana KalPa, HIFK ja Ilves on ollut vahvempi. HPK:n tappioputki on huomattavasti pidempi, sillä Jarno Pikkaraisen valmentama ryhmä on hävinnyt nyt viisi peliä putkeen, mutta näistä kolme on venynyt jatkoajalle. Edellinen voitto on kuukauden takaa, kun joukkue nollasi Kärpät kotiyleisönsä edessä.

Porissa Ässät on neljän ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelussa Karri Kiven valmentama joukkue murskasi Tapparan 5-1 -lukemin kotiyleisönsä edessä. Pelicans on hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan ja halunnee takaisin voittojen tielle. Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen Lahdessa päättyi Ässille 1-0 -lukemin. Roope Talaja vastasi tuolloin ainoasta maalista ja Niklas Rubin torjui nollapelin 27 kopilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga