Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikki teki kovia pelaajasiirtoja – ”Hän on sitä mitä kaipaamme!”

Mikkelin Jukurien vaihtoaitio.
AOP

Liigassa viime kaudella runkosarjassa toiseksi sijoittunut Mikkelin Jukurit on aloittanut kautensa nihkeästi. Olli Jokisen valmentama joukkue on kuitenkin tehnyt vahvaa nousua kohti pudotuspelitaisteluja ja pelaa myös CHL:ssä pudotuspelien jatkopaikasta. Jukurit teki myös merkittävän siirron joukkueensa kanssa, kun SHL:ssä meritoitunut ruotsalaispuolustaja siirtyi joukkueen riveihin.

Liigassa tällä hetkellä kymmenentenä oleva Mikkelin Jukurit on tehnyt kovan hankinnan. Jukurit on hankkinut riveihinsä SHL:ssä vaikuttaneen ruotsalaispuolustaja Lucas Nordsäterin. Nordsäter pelasi alkukauden Frölunda HC:n riveissä, mutta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Sopimus Mikkeliin on loppukauden mittainen, mutta siinä on myös optio ensi kaudesta.

– Olemme etsineet tämän pelaajaprofiilin puolustajaa joukkueeseen alkukauden ja Nordsäter on juuri sitä mitä olemme kaivanneet, kuvailee Jukurien kehityspäälikkö Mikko Hakkarainen seuran nettisivuilla.

Nordsäter liittyy Jukurien vahvuuteen keskiviikkona, mutta ei matkaa Sveitsiin CHL-otteluun. Syynä tähän on se, että puolustaja on pelannut CHL:ssä jo tällä kaudella Frölundan paidassa. Nordsäter debytoinee Jukurien paidassa viikonloppuna, kun joukkue kohtaa kahdesti JYP:n.

Ruotsalaispuolustajan lisäksi Jukurien hyökkäys vahvistuu puolestaan Konsta Heleniuksella. 16-vuotias Helenius on Tapparan sopimuspelaaja, ja hän pelaa Mikkelissä loppukauden kattavalla lainasopimuksella.

– Konsta kuuluu ikäluokkansa kärkipelaajiin koko maailmassa, joten totta kun halusimme tarttua tilaisuuteen, kun on mahdollisuus saada tämän luokan lupaus Mikkeliin, Hakkarainen taustoittaa.

Jukureissa lainalla pelaava Samu Tuomaala pelaa tämän viikon yhdessä Hannes Häkkilän kanssa Mestistä. Lupaavat pelaajat edustavat Imatran Ketterää. Tuomaala on Philadelphia Flyersin sopimuspelaaja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga