Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut sarjat

Suomalainen huippuvalmentaja löysi uuden työpaikan! – ”Olemme erittäin iloisia…”

Pekka Virta löysi uuden työpaikan.
AOP

Jääkiekkoilevassa maailmassa tapahtui melkoinen yllätys, sillä Liigassa viime kaudet valmentajana kovaa jälkeä tehnyt Pekka Virta löysi uuden työpaikan. Virta suuntaa Suomessa vietettyjen vuosien jälkeen länsinaapuriin Ruotsiin, mutta ei suinkaan SHL:n tai HockeyAllsvenskaniin. Suomalaisvalmentajan uusi työnantaja löytyy koko maan kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta, eli käytännössä Suomi-Sarjasta.

Lappeenrannan SaiPan peräsimestä alkukaudesta potkut saanut Pekka Virta on löytänyt uuden työpaikan. 54 vuotta talvella täyttävä turkulaisvalmentaja siirtyy Ruotsiin HockeyEttaniin. HockeyEttan on Ruotsin kolmanneksi korkein sarjataso. HockeyEttanissa Virta ottaa valmentaakseen Nybro Vikings IF:n.

Kahdella viimeisellä kaudella joukkue on pelannut HockeyAllsvenskanin karsinnoissa, mutta ei ole onnistunut nousemaan.

Nybro sijaitsee etelä-Ruotsissa ja joukkueen paikallisvastustajana toimii Kalmar HC.

– Olemme erittäin iloisia, että voimme esitellä Virran uutena päävalmentajanamme. Hän on yksi Euroopan parhaista valmentajista, Vikingsin hallituksen puheenjohtaja Kim Ahlqvist sanoo seuran tiedotteessa.

Nybro Vikings on tällä hetkellä HockeyEttanin etelälohkossa viidentenä. HockeyEttanissa on neljä eri kymmenen joukkueen lohkoa joissa pelataan aluksi 18 ottelua. Tämän jälkeen parhaat joukkueet jatkavat kauttaan jatkosarjassa, joista selviävät joukkueet nousukarsintoihin, joista paras nousee HockeyAllsvenskaniin seuraavaksi kaudeksi.

Vikingsin paidassa pelaa tällä kaudella neljä suomalaishyökkääjää, kun Juho Liuksiala, Jesse Pelamo, Eero Savilahti ja Janne Väyrynen edustavat joukkuetta. Liuksiala on pelannut urallaan 230 ottelua Liigassa ja Savilahti 229 ottelua. Väyrysellä on takanaan 11 ottelua ja Pelamolla yksi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat