Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen KHL-tähti iski Tshekin jäänrakoon EHT-avauksessa

Lokomotiv Jaroslavlia kahdella kaudella edustanut Andre Petersson.
AOP

Ruotsi ja Tshekki avasivat Tshekissä tämän vuoden Euro Hockey Tourinsa perinteisellä ottelulla. Ottelu pelattiin reilut kuuden tuhannen katsojan edessä Extraliiga-joukkue Ceske Budejovicen kotiareenalla, Budvar Arenalla. Ottelussa nähtiin samalla Ruotsin maajoukkueen uuden päävalmentajan ensi esiintyminen.

Ruotsin päävalmentajaksi täksi kaudeksi tullut Sam Hallam pääsi juhlimaan voittoa heti ensimmäisessä ottelussa. Hallamin johdolla Växjö Lakers voitti SHL:n mestaruuden kolmesti viimeisen kymmenen kauden aikana.

Ruotsi kaatoi Tshekin vierasottelussa 4-1 -lukemin, kun KHL:ssä hirmuisia tehoja paukuttanut Andre Petersson iski hattutempun. Nykyisin HV71’stä Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä edustava laitahyökkääjä osui 40 sekunnin sisään kahdesti toisessa erässä ja sinetöi kolmannen maalin kolmannen erän alussa. Petersson iski Ruotsin 3-1 -johtoon vain minuutti Tshekin kavennuksesta.

Ruotsin neljännestä maalista ottelussa vastasi puolustaja Olle Alsing, joka teki ottelussa tehot 1+2. Tshekin ainokaisesta vastasi entinen NHL-hyökkääjä Filip Chlapik. Ruotsin maalilla Ottawa Senatorsiakin urallaan edustanut Marcus Högberg torjui voittoon 16 kertaa. Nykyisin Linköpingiä edustava maalivahti sai NHL-urallaan vain vähän kokemusta. Tshekin maalilla torjui Liigassa Tampereen Ilveksen ykkösmaalivahtina toimiva Marek Langhamer. Langhamerille kertyi 12 torjuntaa ottelussa.

Tshekki kohtaa lauantaina Turussa Suomen, joka taipui Sveitsille turnauksen ensimmäisessä ottelussaan. Ruotsi pelaa taas Sveitsiä vastaan Turussa samaisena päivänä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut