Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Nuorten jääkiekon MM-kisat lähenee! – Tässä mitalisuosikin kokoonpano

Luke Hughes on New Jersey Devilsin varaama Yhdysvaltain lupaus.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan tänä vuonna jälleen Kanadassa. Kisat pelataan tällä kertaa itärannikolla, kun kisat pelataan Monctonin ja Halifaxin kaupungissa. Yksi kisojen suurista mestarisuosikeista on Yhdysvaltain maajoukkue, joka pelaa turnauksessa b-lohkossa. Turnaus alkaa tuttuun tyyliin Tapaninpäivänä eli 26. joulukuuta.

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisat on yleensä vuoden paras jääkiekkoturnaus. Turnauksessa nähdään tulevia NHL-tähtiä pilvin pimein, eikä tämä vuosi tule tekemään poikkeusta.

Kisojen yksi suurimmista mestarisuosikeista on Yhdysvallat, joka on saanut mitalin viidesti kuusista edellisistä kisoista. Yhdysvallat julkaisi maanantaina joukkueen, josta lopullinen ryhmä MM-kisoihin valitaan. Joukkueessa on mukana vielä neljä maalivahtia, kymmenen puolustajaa ja 18 hyökkääjää.

Yhdysvaltain nuorten maajoukkueen päävalmentajana toimii Bostonista kotoisin oleva Rand Pecknold. Yhdysvallat pitää MM-leirin ensi viikolla Plymouthissa. Turnaukseen valitaan yhteensä 23 pelaajaa joista kolme on maalivahteja.

Yhdysvaltain leirijoukkueessa on mukana vain neljä hyökkääjää joita ei ole vielä varattu NHL:n. Nämä ovat Will Smith, Ryan Leonard, Gavin Brindley ja Charlie Stramel. Ykköskierroksen varauksia hyökkäyksestä löytyy yhteensä viisi kappaletta. Näistä kovimmat ovat Arizona Coyotesin varaama Logan Cooley ja Philadelphia Flyersin viidentenä poimima Cutter Gauthier.

Puolustuksen ryhmästä löytyy yksi NHL:n varaamaton pelaaja, kun Minnesotan yliopistossa kiekkoileva Luke Mittelstadt on vielä varaamaton. Ykköskierroksella puolustajista on varattu vain yksi, kun Luke Hughes varattiin kesällä 2021 New Jersey Devilsiin neljäntenä. Devilsissä pelaa ennestään Luken isoveli Jack Hughes.

Joukkueen kolme neljästä maalivahdista on vielä NHL:n varaamattomia. Ainut NHL:n varattu maalivahti on Florida Panthersin kuudennella kierroksella poimittu Tyler Muszelik.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut