Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Patrik Laineen seurakaveri paukutti hurjat tehot! – Valittiin viikon tähdeksi

Columbus Blue Jacketsin kanadalaishyökkääjä Trey Fix-Wolansky
AOP

Columbus Blue Jacketsin varaama pienikokoinen kanadalaishyökkääjä Trey Fix-Wolansky pelasi aivan järkyttävän kovan viikon AHL:ssä. Kanadalainen palkittiin AHL:n viikon ykköstähtenä viime viikon kovien näyttöjen jälkeen. Blue Jackets palkitsi kanadalaisen yhdellä NHL-ottelulla, kun Fix-Wolansky nähtiin joukkueen kokoonpanossa Florida Panthersia vastaan.

Jarmo Kekäläisen poiminta NHL:n varaustilaisuuden seitsemännellä kierroksella vuonna 2018 on saattanut onnistua täydellisesti. Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja, kanadalainen 23-vuotias Trey Fix-Wolansky pelasi hurjan viikon AHL:ssä Blue Jacketsin yhteistyöseura Cleveland Monstersin riveissä. Fix-Wolansky valittiin sarjan viime viikon ykköstähdeksi.

Edmontonista, Albertan provinssista kotoisin oleva 171 senttinen laituri takoi yhteensä kymmenen tehopistettä Monstersin viime viikon kolmessa ottelussa. Kanadalaisen pisteputki on neljän ottelun mittainen, jossa hyökkääjä on takonut äärettömän kovat 7+7 tehot.

Fix-Wolansky on alkukauden osalta pelannut AHL:ssä yhteensä 14 ottelua ja tehnyt näissä kymmenen maalia sekä 22 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä takoi Monstersin paidassa 53 otteluun 14 maalia sekä yhteensä 33 tehopistettä. Tällä hetkellä kanadalaishyökkääjä on AHL:n pistepörssin toisena.

Kanadalaislupaus on pelannut NHL:ssä ennen tätä kautta yhteensä kuusi ottelua ja niissä on syntynyt tehot 1+1. Fix-Wolansky pääsi pelaamaan Florida Panthersia vastaan tämän kauden ensimmäisen pelinsä NHL:ssä ja merkkautti yhteensä 12.08 minuuttia peliaikaa sekä kaksi vetoa kohti Panthersin maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL