Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Mikkelin Jukurit vahvistamassa rivejään? – Ruotsalaispuolustaja matkalla Suomeen

HIFK vs Jukurit
AOP

Ruotsalaisen urheilulehti Expressenin mukaan Mikkelin Jukurit on saamassa mielenkiintoisen vahvistuksen riveihinsä. Jukurit on Expressenin tietojen mukaan hankkimassa SHL:ssä meritoitunutta puolustajaa riveihinsä, joka ei jatka Ruotsin suurseuran riveissä.

Mikkelin Jukurit on hankkimassa Expressenin mukaan 24-vuotiasta Lucas Nordsäteriä riveihinsä. SHL:n huippuseura Frölunda on purkanut pelaajasopimuksen miehen kanssa.

24-vuotias puolustaja siirtyi Frölundan riveihin täksi kaudeksi Hockey Allsvenskanin Södertäljen riveistä. Hän on kuitenkin jäänyt vähäiselle vastuulle. Takana on yhdeksän ottelua ilman tehomerkintöjä. Frölundan urheilupomo Fredrik Sjöström vahvisti pelaajan lähdön. Hän ei puhunut mitään Nordsäterin uudesta seurasta.

Expressen kertoo kuitenkin pelaajan valinneen Jukurit. Nordsäter kiinnosti myös useita Allsvenskanin seuroja.

Nordsäter on 185 senttiä pitkä puolustaja, joka laukoo vasemmalta puolelta. 83 kiloinen Nordsäter on urallaan pelannut SHL:ssä viidellä eri kaudella yhteensä 114 ottelua ja tehnyt näissä 11 tehopistettä. Nordsäter on edustanut Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla Växjö Lakersia, Leksands IF:ää ja Färjestadt BK:ta aiemmin.

Olli Jokisen valmentama Jukurit on tällä hetkellä Liigassa 10. sijalla. Joukkueen alkukausi on ollut vaikea, mutta sittemmin pelit ovat kääntyneet viime kauden suuryllättäjän kannalta suotuisaksi. Ensi viikolla joukkue pelaa vieraissa NL-liigan suurseura Fribourg-Gotteronia vastaan CHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa. Avausosa päättyi Mikkelissä 1-1 -tasapeliin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga