Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK:n nousu on alkanut! – Ville Peltosen valmentamalle joukkueelle arvokkaat vieraspisteet

HIFK:n Kristian Vesalainen.
AOP

Helsingin IFK otti jo viidennen voittonsa jääkiekon Liigassa edelliseen kuuteen otteluun, kun joukkue haki täydet kolme pistettä Kouvolasta. Ville Peltosen valmentama joukkue on voittanut nyt molemmat ottelunsa maaottelutauon jälkeen ja samalla parantanut asemiaan sarjataulukossa.

Pahimmillaan Liigan jumbona ja viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa käväissyt Helsingin IFK on aloittanut nousun kohti Liigan kärkikahinoita. Lauantaina HIFK nappasi hienon 3-2 -vierasvoiton Olli Salon valmentamasta Kouvolan KooKoota.

HIFK:lta maalinteossa onnistuivat KooKoota vastaan Teemu Tallberg, Eetu Koivistoinen ja Miro Väänänen. Väänänen ja Koivistoinen onnistuivat maalinteossa ylivoimalla. KooKoolta maalit menivät ottelun avauserässä Heikki Liedeksen ja päätöserässä Olli Korhosen nimiin. Korhoselle maali oli Liigassa hänen uransa ensimmäinen.

Roope Taponen torjui IFK:n maalilla ottelussa voiton. Taposelle kirjattiin ottelussa 24 torjuntaa. KooKoon maalilla Oskari Setänen torjui vain 13 kertaa.

Ensi viikolla kolmen ottelun tappioputkeen ajautunut KooKoo pelaa kaksi ottelua, kun joukkue kohtaa kotiyleisönsä edessä ensin HPK:n ja perään Vaasan Sportin. Ville Peltosen valmentama HIFK pelaa ensi viikolla kaksi isoa ottelua, kun Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät asettuu vastaan. Kärpät on ollut viime aikoina heikossa vireessä ja yhdeksi suureksi mestarisuosikiksi laskettava joukkue halunnee takaisin voittojen pariin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga