Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtimaalivahti teki urotyön tolppien välissä – NHL:n kriisijoukkueelle arvokas voitto

Vancouver Canucksin Thatcher Demko torjui huikean voiton.
AOP

NHL:ssä todella vaikean alkukauden pelannut Vancouver Canucks on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Canucks otti todella arvokkaan voiton divisioonan sisäisessä ottelussa Los Angeles Kingsistä kotiyleisönsä edessä lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Canucksin voiton pääarkkitehti oli maalivahti Thatcher Demko, joka torjui huikealla tasolla koko illan.

Bruce Boudreaun valmentama Vancouver Canucks otti äärimmäisen ison voiton yön NHL-kierroksella. Canucks kaatoi kotiyleisönsä edessä Los Angeles Kingsin 4-1 -lukemin. Canucksin voiton ykkösnimi oli 37 kertaa kiekon tielle venynyt maalivahti Thatcher Demko. Demko ohitettiin kertaalleen ja maalinteossa vierailta onnistui toisen erän lopulla Blake Lizotte.

Canucksin maaleista ottelussa vastasivat Brock Boeser ja Elias Pettersson. Kumpikin onnistui kahdesti. Andrei Kuzmenko ja tähtipuolustaja Quinn Hughes saalistivat kaksi syöttöpistettä mieheen ottelussa. Jonathan Quick torjui Kingsin maalilla yhteensä 21 kertaa.

– Pieni paino lähti niskasta, kun onnistui maalinteossa. Aina kun sinun pitäisi tehdä tehoja ja auttaa joukkuetta voittoihin, etkä onnistu siinä, niin se kasvattaa painoa hartioilla, kommentoi Boeser.

Päävalmentaja Boudreau oli äärimmäisen tyytyväinen joukkueensa esityksestä.

– Minusta suurimmilta osilta tämä oli meidän kauden paras pelimme. Ensimmäinen erä oli täydellinen. Totta kai Kings sai omat paikkansa, koska ovat hyvä joukkue, mutta me kestimme ne testit hyvin. Demko pelasi maalissa erinomaisesti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL