Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n siirtohuhuissa pyörivä tähtipelaaja tehoili jälleen!

San Jose Sharksin Erik Karlsson tehoili jälleen.
AOP

NHL-kauteen vailla suuria odotuksia tullut San Jose Sharks kärsi jälleen tappion, kun joukkue taipui Detroit Red Wingsille intohimoisen kotiyleisönsä edessä. Tappio oli joukkueelle jo kauden 13. Voittoja uuteen valmennukseen täksi kaudeksi siirtyneellä joukkueella on vain kuusi. Sharksin puolelta yksi pelaaja tekee kovaa jälkeä, kun siirtohuhuissa pyörivä ruotsalaistähti on ollut hurjassa vireessä läpi alkukauden.

Steve Yzermanin johtama ja Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings haki makeat vieraspisteet San Jose Sharksin vieraista. Red Wings voitti vieraskiertueensa kolmannessa ottelussa Sharksin 7-4 -lukemin ja katkaisi samalla neljän ottelun mittaisen tappioputken. Aiemmat tappiot olivat tulleet Anaheim Ducksille, Los Angeles Kingsille, New York Rangersille ja Montreal Canadiensille.

Red Wingsin puolelta isoimmalla kauhalla soppaa keitti kokenut laitahyökkääjä David Perron, joka iski ottelussa 1+2 tehot. Ykkössentteri Dylan Larkin syötti ottelussa myös kaksi maalia. Muita kahden tehopisteen miehiä vierailta olivat Dominik Kubalik ja Pius Suter, jotka iskivät taululle 1+1 tehot. Ville Husso torjui punasiipien maalilla yhteensä 21 kertaa.

Sharksin ykköstähti ottelussa oli vähemmän yllättäen ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson. Karlsson oli mukana joukkueensa jokaisessa maalissa iskien tehot 1+3. Karlsson sai ottelussa peliaikaa eniten koko hailaumasta pelaamalla reilut 24 minuuttia. Karlsson on pyörinyt tästä viikosta alkaen erilaisissa kauppahuhuissa, kun GM Mike Grier kertoi, että ruotsalainen on tarjolla mikäli sopiva kauppakumppani löytyy.

Kokenut kaksinkertainen Norris-voittaja on iskenyt tällä kaudella 11 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL